Business Tech
Ετήσια Δημόσια Διάλεξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ από τη διακεκριμένη Καθηγήτρια Εmma Parry
Ετήσια Δημόσια Διάλεξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ από τη διακεκριμένη Καθηγήτρια Εmma Parry

Τo Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Όμιλος Χ. Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ συνδιοργάνωσαν δημόσια διάλεξη με ομιλήτρια τη διακεκριμένη Καθηγήτρια Δρ. Εmma Parry, τη Δευτέρα, 29 Μάϊου 2023. Τη διάλεξη παρακολούθησαν μεταπτυχιακοί φοιτητές, ακαδημαϊκοί, διοικητικά στελέχη και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Στη διάλεξή της, με τίτλο ‘The Changing World of Work: The Evidence‘, η Δρ. Emma Parry, αφού σκιαγράφησε το μέλλον της εργασίας όπως αυτό διαφαίνεται μέσα από την έρευνα και τις διεθνείς πρακτικές, πραγματεύτηκε τις διαπιστώσεις των συμβούλων ανθρώπινου δυναμικού και των ΜΜΕ για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο προσελκύεται, τυγχάνει μεταχείρισης και κινητοποιείται το ανθρώπινο δυναμικό, όπως επίσης και τις κοινωνικές μεταβολές, αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας που υπαγορεύουν περαιτέρω αλλαγές στη μορφή και στη φύση της εργασίας και δημιουργούν καινούριες προκλήσεις τόσο για τον εργοδοτούμενο όσο και για τον εργοδότη.

H Δρ. Emma Parry είναι Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και επικεφαλής της ομάδας ‘Changing World of Work’ στο Cranfield School of Management, UK. Εξειδικεύεται στην κατανόηση της επίδρασης των εξωτερικών παραγόντων στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ειδικότερα σε σχέση με την τεχνολογική πρόοδο, τη δημογραφία του εργατικού δυναμικού και τις μεταβαλλόμενες στάσεις των εργαζομένων. Σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό ‘HR Magazine’, η Δρ. Parry ανήκει στην ομάδα με τους πιο ‘Influential HR Thinkers’ για το έτος 2022. Η ίδια είναι μέλος του ‘Academy of Social Sciences’ καιτου ‘British Academy of Management’, ακαδημαϊκή συνεργάτιδα του Chartered Institute of Personnel and Development και Honorary Fellow of the Institute for Employment Studies.

Στο παρόν στάδιο, είναι Editor in Chief του International Journal of Human Resource Management και πρόεδρος του British Academy of Management. Διαθέτει ένα μεγάλο συγγραφικό έργο βιβλίων και άρθρων.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει τακτικά δημόσιες διαλέξεις, στα πλαίσια της πολιτικής του για συνεχή ενημέρωση του κοινού σε σύγχρονα επιχειρηματικά θέματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος ΜΒΑ www.mba.ucy.ac.cy ή να επικοινωνήσετε στο τηλ. 22893600 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση mba@ucy.ac.cy.

To Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου συνεργάζεται από το 2008 με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. H συνεργασία των δύο μερών φέτος συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια και με την πάροδο του χρόνου εμπλουτίζεται και ενδυναμώνεται. 

  • Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
  • Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • MBA
  • Εmma Parry