Marketing Week
Ο Βασιλιάς των Urban Sports επιστρέφει στον Μόλο Λεμεσού με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις
Ο Βασιλιάς των Urban Sports επιστρέφει στον Μόλο Λεμεσού με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις
Το καλοκαίρι μας βρίσκει και φέτος παρέα με τις συνταρακτικές διοργανώσεις OPAP Cyprus 3x3 σε όλη την Κύπρο. Είμαστε αισίως στην τελική ευθεία για την έναρξη του 7ου OPAP Limassol 3x3 που φιλοξενείτε και πάλι στον Μόλο Λεμεσού, μεταξύ 9 και 18 Ιουνίου.

Το τριήμερο 9 και 11 Ιουνίου θα λάβουν χώρα οι αγώνες των κατηγοριών OPAP Men, OPAP Women & Scaffolding Solutions Corporate Games. Έχοντας ως γνώμονα την συνεχή αναβάθμιση των διοργανώσεων OPAP Cyprus 3x3, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, έχουμε εξασφαλίσει συμμετοχή της νικήτριας ομάδας της κατηγορίας OPAP Men, στην διοργάνωση Netanya Challenger στο Ισραήλ, όπου θα διεκδικήσουν συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν στις 9 με 11 Ιουνίου μπορείτε να το παρακολουθείτε εδώ.

To Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου θα φιλοξενήσουμε τις κατηγορίες CABLENET U12, όπως επίσης και τις κατηγορίες U18 – U16 – U14boys – U14 girls και φυσικά τους αγώνες επίδειξης με αμαξίδια OPAP Wheelchair Games.

Στις 17 & 18 Ιουνίου, με την ενεργή συμβολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, έχοντας ως φάρο την λαμπρή διοργάνωση του 2022, θα φιλοξενήσουμε εκ νέου προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 3x3 με συμμετοχή Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών. Η περσινή αντίστοιχη διοργάνωση κέρδισε τις εντυπώσεις των ιθύνοντων της FIBA 3x3, οι οποίοι είχαν μεταβεί στη πόλη της Λεμεσού για να παρακολουθήσουν από κοντά την όλη διοργάνωση, και με μεγάλη ικανοποίηση μας ανάθεσαν εκ νέου ένα εκ των τριών προκριματικών ομίλων.

Οι Εθνικές μας ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την είσοδο τους στους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 που θα φιλοξενηθεί σε Αυστρία και Ισραήλ τον προσεχές Σεπτέμβριο. 

Συνολικά πέραν των 120 ομάδων θα συμμετάσχουν σε όλες τις κατηγορίες και διοργανώσεις στο OPAP Limassol 3x3 2023, αριθμός που μας γεμίζει ευχαρίστηση και περηφάνεια.

Για να καταστεί εφικτή η υλοποίηση των προαναφερθέν διοργανώσεων, στα πρότυπα Παγκόσμιων διοργανώσεων, καθοριστικό και καταλυτικό ρόλο διαδραματίζουν οι χορηγοί και συνεργάτες μας, που στάθηκαν αρωγοί στο όραμα και το πλάνο του OPAP Cyprus 3x3 2023. Σε καιρούς δύσκολους, η ανταπόκριση των χορηγών έχει διπλή αξία τόσο για την διοργάνωση καθ’ αυτή, αλλά πρωτίστως, για την ευκαιρία που δίνεται στους λάτρεις του αθλήματος να συμμετάσχουν ξανά σε επίσημες διοργανώσεις, απολαμβάνοντας μοναδικές αναμετρήσεις ανά το Παγκύπριο.

Μεγάλες ευχαριστίες προς τον διαμαντένιο χορηγό μας ΟΠΑΠ Κύπρου, την εταιρεία που είναι πάντοτε δίπλα στην κυπριακή κοινωνία και στηρίζει έμπρακτα εδώ και 54 πλέον χρόνια, τόσο την κοινωνία, όσο και τον αθλητισμό. Τον Πλατινένιο χορηγό μας, την εταιρεία Cablenet, όπου μέσα από την νέα αυτή συνεργασία η Cablenet μας παρέχει την δυνατότητα να προβάλουμε σε ζωντανή μετάδοση, μέσω υπηρεσίας live streaming και των καναλιών της πλατφόρμας τηλεόρασης, όλες τις τελικές αναμετρήσεις όλων των πόλεων, όπως επίσης και όλες της αναμετρήσεις του FIBA 3x3 Europe Cup 2023.   Τους χρυσούς χορηγούς της διοργάνωσης, την εταιρεία Scaffolding Solutions, που μας στηρίζει ανελλιπώς από την 2017, όπως επίσης τον διαχρονικό χορηγό Prime Insurance. Τους Ασημένιους χορηγούς Herbalife Nutrition, MyMall Limassol, SoEasy Stores, Harris Kyriakkides LLC και τον νέο χορηγό των διοργανώσεων μας, Cosmos Sport, και τον υποστηρικτή Search the Nest. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στον Δήμο Λεμεσού και το γραφείο αθλητισμού για τη στήριξη  που μας προσφέρει από την πρώτη στιγμή, μέσα από την ομπρέλα των Λεμεσίων, για τις διοργανώσεις OPAP Limassol 3x3 & FIBA Europe Cup Qualifier.

Θερμές ευχαριστίες στην Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας για την αγαστή μας συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού που έχουν αγκαλιάσει και στηρίξει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την προώθηση και προβολή του αθλήματος 3Χ3 στο νησί μας.

Κλείνοντας εκ μέρους των διοργανωτών καλούμε όλο τον μπασκετικό κοινό της Κύπρου, να παραστούν το 10ήμερο 27 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, στον Μόλο Λεμεσού και να απολαύσουν πλούσιο θέαμα, μουσική και διαγωνισμούς! Η Εθνικές μας ομάδες σας χρειάζονται για την υπέρβαση που θα τις στείλει για πρώτη φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης!   

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα των διοργανώσεων μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα των διοργανώσεων www.cyprus3x3.com.cy και στα επίσημα κανάλια της διοργάνωσης στο FacebookInstagram & YouTube

  • OPAP Cyprus 3x3
  • 7ου OPAP Limassol 3x3
  • Μολος Λεμεσός
  • ΟΠΑΠ Κύπρου