Retail
Παγκόσμια πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με επίκεντρο τους Ευρωπαίους πελάτες το ολοκαίνουργιο compact SUV υπόσχεται μια νέα επανάσταση στην αγορά για τη Lexus
Παγκόσμια πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Την περασμένη Πέμπτη η Lexus παρουσίασε το ολοκαίνουριου LBX στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το σύνθημα Lexus takes the city ήταν αυτό που δέσποζε στον εκθεσιακό χώρο, στον οποίο παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη για το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου μοντέλου-ορόσημου της Lexus.

Το LBX (Lexus Breakthrough Crossover), ένα αποκλειστικά υβριδικό B-SUV που ασπάζεται τις σύγχρονες σχεδιαστικές ιδέες και τεχνολογίες, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης και δεν αποκλίνει στο ελάχιστο από τις θεμελιώδεις αρχές της Lexus για πολυτέλεια, ποιότητα κατασκευής και την αίσθηση Omotenashi.

Το LBX, που έχει ως απαρέγκλιτο στόχο να γίνει ένα από τα best-seller της μάρκας στη Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμο για pre-order στη Κύπρο από τα μέσα Ιουνίου του 2023, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του επόμενου έτους.

Δείτε το εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο Lexus LBX εδώ:

Εγγραφείτε στο newsletter του νέου LBX για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του: https://www.lexus.com.cy/forms/lbx-keep-me-informed

  • Lexus LBX
  • παρουσίαση
  • Lexus