Marketing Week
Βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο» για τη Γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» στα IN Business Awards 2022
Βραβείο στην κατηγορία «Εμπόριο» για τη Γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» στα IN Business Awards 2022
Ένα ιδιαίτερα τιμητικό και σημαντικό βραβείο έλαβε στα 15α IN Business Awards 2022 η Γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ», καθώς διακρίθηκε στην κατηγορία «Εμπόριο» ανάμεσα σε 5 υποψήφιες εταιρείες, αποσπώντας την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο του κοινού, όσο και της κριτικής επιτροπής.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας Μιχάλης Πέτρου, ανέφερε πως «η βράβευση αυτή αποτελεί μία μεγάλη διάκριση για την εταιρεία μας και αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής μας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «το βραβείο αυτό έρχεται σε μία χρονιά σταθμό για την εταιρεία μας, καθώς πρόσφατα προχωρήσαμε στο λανσάρισμα του Φρέσκου Κυπριακού Γάλακτος ΑΛΑΜΠΡΑ». Ο κ. Πέτρου δήλωσε ακόμα πως «το βραβείο στα IN Business Awards 2022, μας δίνει την απαραίτητη ώθηση και αυτοπεποίθηση, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, με αφοσίωση στην ποιότητα, στην παράδοση και στον άνθρωπο». 

Κύρια κριτήρια της κατηγορίας «Εμπόριο» ήταν μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη εργασιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, η προσαρμοστικότητα στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον, η έγνοια για το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, καθώς η ικανότητα στην καινοτομία, τομείς στους οποίους η Γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία παρασκευάζει υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, βασιζόμενη σε παραδοσιακές και αυθεντικές συνταγές. Παράλληλα, εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα της με νέες κατηγορίες προϊόντων, ανταποκρινόμενη στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Χάρη στη διαχρονική στήριξη και προτίμηση των καταναλωτών, το χαλλούμι «ΑΛΑΜΠΡΑ» κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μερίδιο, περίπου, 30%, ενώ η εταιρεία παράγει και εμπορεύεται ευρεία γκάμα προϊόντων, αποτελώντας το μοναδικό κυπριακό brand με προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ αυτών γάλα, τυριά, φυτικά ροφήματα και χυμοί.

  • ΑΛΑΜΠΡΑ
  • IN Business Awards 2022
  • Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ
  • βραβείο
  • εμπόριο