Hospitality & Tourism
Σημαντική Διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας στα φετινά IN Business Awards
Σημαντική Διάκριση για το Οινοποιείο Κυπερούντας στα φετινά IN Business Awards
Το Οινοποιείο Κυπερούντας απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Μικρομεσαία Επιχείρηση της χρονιάς στα φετινά 15α IN Business Awards, τον πιο έγκυρο και αναγνωρισμένο ετήσιο θεσμός βράβευσης εταιρειών και επιχειρηματιών που έχουν ξεχωρίσει στο κυπριακό επιχειρείν.

Η βράβευση αυτή αναμφίβολα συμβάλλει στην εδραίωση του Οινοποιείου Κυπερούντας ως ένα από τα σημαντικότερα οινοποιεία του κυπριακού αμπελώνα.

Η λειτουργία του Οινοποιείου Κυπερούντας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, με σκοπό την παραγωγή υψηλής ποιότητας κυπριακών κρασιών. Τα κρασιά του Οινοποιείου Κυπερούντας, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, έχουν λάβει διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις και αποτελούν μέρος σε λίστες γνωστών βραβευμένων εστιατορίων του εξωτερικού. Επίσης, το Οινοποιείο Κυπερούντας οργανώνει και συντονίζει ερευνητικά προγράμματα με πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του εθνικού αμπελώνα.

Σχετικά με το Οινοποιείο Κυπερούντας

Το οινοποιείο Κυπερούντας, άνοιξε τις πύλες του το 1989 και βρίσκεται σε ένα από τα κεφαλοχώρια της Πιτσιλιάς. Οι αμπελώνες του οινοποιείου βρίσκονται στα 1200 μέτρα υψόμετρο, καθιστώντας το την υψηλότερη οινοποιία της Ευρώπης και μία από τις υψηλότερες στον κόσμο. Το μοναδικό κλίμα της Κυπερούντας, ο σύγχρονος εξοπλισμός του οινοποιείου και φυσικά το ταλέντο των Ανθρώπων του, συμβάλλουν στην παραγωγή οίνων ανώτερης ποιότητας. H γκάμα των προϊόντων του αποτελείται από 12 κρασιά:  Πετρίτης, Ανδεσίτης, Κυπερούντα Ροζέ, Ψηλά Κλήματα, Άλιμος, Σκοπός, Ακτή, Ανατολή , Δύση,  ΕΠΟΣ λευκό, ΕΠΟΣ κόκκινο και την Κουμανταρία Κυπερούντας.

  • Οινοποιείο Κυπερούντας
  • IN Business Awards