Hospitality & Tourism
Πτήσεις κοινού κωδικού ανακοίνωσαν Aegean και Cyprus Airways
Οι εταιρείες κάλεσαν τους επιβάτες να επωφεληθούν από το διευρυμένο δίκτυο ελληνικών και μη προορισμών
Πτήσεις κοινού κωδικού ανακοίνωσαν Aegean και Cyprus Airways
Τη συνεργασία τους για πτήσεις κοινού κωδικού, που θα αρχίσουν από τις 20 Ιουνίου, ανακοίνωσαν οι αεροπορικές εταιρείες Aegean και η Cyprus Airways. Στόχος τους η βελτίωση της συνδεσιμότητας και των ταξιδιωτικών επιλογών για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, με τη συνεργασία τους δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα και να ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο σε ένα διευρυμένο δίκτυο ελληνικών και ευρωπαϊκών προορισμών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο εταιρειών «ξεκινώντας από τις 20 Ιουνίου, η νέα αυτή εμπορική συνεργασία θα ενισχύσει τα ταξίδια αναψυχής και τα επαγγελματικά ταξίδια μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, ενώ θα προσφέρει στους πελάτες των δύο αεροπορικών εταιρειών βελτιωμένα δρομολόγια και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μεταξύ πολλών άλλων διεθνών προορισμών».

Ειδικότερα «μέσω αυτής της συνεργασίας, η Aegean θα προσφέρει μέσω κοινού κωδικού τις πτήσεις της Cyprus Airways προς Παρίσι, Ρώμη, Μιλάνο, Βηρυτό, Κάιρο, Ερεβάν, καθώς και όλους τους ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί. Ο κυπριακός αερομεταφορέας θα προσφέρει στο εξής μέσω κοινού κωδικού όλες τις πτήσεις του δικτύου εσωτερικού της Aegean και τις πτήσεις της από και προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη».

  • Aegean Airlines
  • Cyprus Airways
  • επιβάτες
  • ταξίδια
  • Ελλάδα
  • Κύπρος