Business Tech
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Σύναψη Συμφωνίας Συνεργασίας με τον οργανισμό IFAAcademy
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Σύναψη Συμφωνίας Συνεργασίας με τον οργανισμό IFAAcademy

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με τον εκπαιδευτικό και ερευνητικό οργανισμό IFAAcademy, ο οποίος εξειδικεύεται στην εκπαίδευση και επιμόρφωση ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Ο IFAAcademy έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία καινοτομίας από σημαντικούς οργανισμούς όπως το MIT Enterprize Forum ,τα Εurope start-up awards ,τον οργανισμό Βιομηχάνων και Ίδρυμα Έρευνας Κύπρου, τον παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας Get in the ring, κ.α. Η πολιτική του οργανισμού αφορά στον επανασχεδιασμό της χρηματοοικονομικής και ασφαλιστικής συμβουλευτικής μέσω εφαρμογών διαχείρισης κινδύνων (risk management) και την αξιοποίηση των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων της νευροβιολογίας σχετικά με την αντίληψη του ρίσκου και τη λήψη σχετικών αποφάσεων.

Αναγνωρίζοντας το εξελισσόμενο πεδίο του ασφαλιστικού και χρηματοπιστωτικού τομέα και την κρίσιμη ανάγκη για επαγγελματίες υψηλής εξειδίκευσης, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος και ο IFAAcademy ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της καινοτομίας, της έρευνας και της ανταλλαγής πρακτικών γνώσεων στον τομέα των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων. Αυτή η στρατηγική συμμαχία θα δώσει τη δυνατότητα στους επίδοξους συμβούλους να αποκτήσουν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, να προσαρμοστούν στη δυναμική του κλάδου και να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της εκπαίδευσης ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Αξιοποιώντας τις αναδυόμενες τεχνολογίες και τις εικονικές πλατφόρμες, η υπογραφή της συμφωνίας ανέδειξε τον προνοητικό χαρακτήρα αυτής της συνεργασίας, τονίζοντας το κοινό όραμα της υιοθέτησης του ψηφιακού μετασχηματισμού για τη βελτίωση των μαθησιακών εμπειριών. Η συνεργασία αυτή επισημοποιήθηκε με την υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας (MoU) κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνάντησης εικονικής πραγματικότητας (VR) με ζωντανά avatars, του κ. Πάνου Λελεδάκη, Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του IFAAcademy και του Καθηγητή Σάββα Χατζηχριστοφή, Αντιπρύτανη Έρευνας & Καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

  • Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
  • IFAAcademy
  • Συμφωνία Συνεργασίας