Business Tech
Η ΚΕΑΝ στηρίζει το διήμερο εργαστήρι “Προορισμός: Καριέρα” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
Η ΚΕΑΝ στηρίζει το διήμερο εργαστήρι “Προορισμός: Καριέρα” του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
Η Κύπρος χρειάζεται νέους ανθρώπους με όραμα, ταλέντο, δημιουργικότητα και πρωτοποριακές ιδέες.

Κι εκείνοι με τη σειρά τους χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία

για να καλλιεργήσουν αυτές τις ικανότητες και τα χαρίσματά τους. Γι’ αυτό και η ΚΕΑΝ στηρίζει πρωτοβουλίες και προγράμματα που προσφέρουν ευκαιρίες μόρφωσης και κατάρτισης των νέων της Κύπρου.

Είσαι νέος απόφοιτος πανεπιστημίου και θέλεις να μάθεις πώς να ξεχωρίσεις στα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα και να προετοιμαστείς για μια επιτυχημένη καριέρα;

Η ΚΕΑΝ στηρίζοντας διαχρονικά την εκπαίδευση και κατάρτιση των νέων ανθρώπων του νησιού ενισχύει οικονομικά ως περήφανος χορηγός/συνδιοργανωτής το πρωτοποριακό διήμερο εργαστήρι ‘‘Προορισμός: Καριέρα – Ξεκινώντας το επαγγελματικό ταξίδι με την καθοδήγηση ειδικών’’ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στις 30/06 & 01/07 και μπορείς να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή και να εκμεταλλευτείς τη μοναδική ευκαιρία να εκπαιδευτείς από καταξιωμένους επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα του ανθρώπινου δυναμικού και να αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου πορεία με ένα ξεκάθαρο πλάνο και τις καλύτερες προοπτικές.

Επιπρόσθετα  αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης, αφού Διευθυντές Ανθρώπινου Προσωπικού και υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών στην Κύπρο θα συμμετέχουν ως ομιλητές του σεμιναρίου. Μετά το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία προσωπικής συνάντησης με επαγγελματία στον χώρο εξεύρεσης εργασίας, όπου θα λάβουν εξατομικευμένη ανατροφοδότηση για το βιογραφικό τους και πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση.

Δήλωσε συμμετοχη εδώ: https://forms.gle/UPiq9L6phvg8YSqk7

Μάθε περισσότερα: https://euc.ac.cy/el/events/euc-graduates-bootcamp-jun23/

  • ΚΕΑΝ
  • Διήμερο εργαστήριο