Business Tech
H DCI επέλεξε την AWS για την μετάβασή της στο cloud εξοικονομώντας 27% από τα κόστη της
H DCI επέλεξε την AWS για την μετάβασή της στο cloud εξοικονομώντας 27% από τα κόστη της
Η Digital Commerce Intelligence (DCI) ιδρύθηκε το 2018 στη Σιγκαπούρη και διαθέτει γραφεία τόσο στη Σιγκαπούρη όσο και στην Ελλάδα.

Η DCI παρέχει στις επιχειρήσεις πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις της αγοράς, τον ανταγωνισμό και τις επιδόσεις των εμπορικών σημάτων που τους επιτρέπουν να σχεδιάζουν την εταιρική στρατηγική τους με βάση τα δεδομένα.

Καθώς η πορεία της DCI ήταν ανοδική υπήρχαν εμπόδια, έλλειψη ευελιξίας από τον προηγούμενο πάροχο cloud  ενώ την ίδια ώρα το κόστος ήταν πολύ ψηλό. Για να συνεχίσει την ανάπτυξή της, η εταιρεία επέλεξε την μετάβασή της στην AWS χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα AWS Startup Program. Η μετάβαση που διήρκησε μόλις 6 μήνες μείωσε το μηνιαίο κόστος cloud κατά 27%.

Το AWS Startup Program προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων για να υποστηρίξει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις καθώς ξεκινούν, αναπτύσσονται και κλιμακώνονται. Η DCI διαθέτει πλέον τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεται για να έχει μακροπρόθεσμη επιτυχία χωρίς να ανησυχεί για την σταθερότητα και αξιοπιστία του cloud της.

Επιπλέον, η συμμετοχή της DCI στο AWS Activate της έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιεί δωρεάν εργαλεία, πόρους και υποστήριξε ώστε να κινείται γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο έχει την ευκαιρία να λάβει καθοδήγηση τους τεχνικούς υποστήριξης της AWS.

Δείτε περισσότερα για τη συνεργασία στο σύνδεσμο.

  • DCI
  • AWS