Business Tech
Επιχορηγημένα σεμινάρια από την Patsoft Training Center με πιστοποιημένους από την Microsoft εκπαιδευτές για επαγγελματίες πληροφορικής
Επιχορηγημένα σεμινάρια από την Patsoft Training Center με πιστοποιημένους από την Microsoft εκπαιδευτές για επαγγελματίες πληροφορικής
H Patsoft Ltd, εταιρεία που αναπτύσσει προηγμένα και καινοτόμα συστήματα λογισμικού και συνεργάζεται με εταιρείες κολοσσούς στην Κύπρο και το εξωτερικό, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις των καιρών, προχωρεί στη λειτουργία του Patsoft Training Center.

Το εγκεκριμένο από την ΑΝΑΔ Κέντρο Εκπαιδευτικής Κατάρτισης και εξοπλισμένο με τα πλέον προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες, εγκαινιάζει τη λειτουργία του το μήνα Ιούλιο, με εξειδικευμένα σεμινάρια σχεδιασμένα να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών στον τομέα της πληροφορικής.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο προϋπηρεσίας ή γνώσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους με τη βοήθεια έμπειρων και πιστοποιημένων από τη Microsoft εκπαιδευτών.

Τα σεμινάρια, αρχίζουν στις 3 Ιουλίου, θα είναι επιχορηγημένα από την ΑΝΑΔ και θα προσφέρεται εκπαίδευση σε ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, όπως Microsoft Azure, Microsoft.NET, Microsoft SQL Server, Microsoft Servers, Microsoft 365 και Cyber Security. Απευθύνονται σε επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην πληροφορική.

Εκπαιδευτές, οι Μάριος Πατσιάς (Microsoft Certified Trainer) και Άγγελος Ηλιάδης (Microsoft Certified Trainer, CEH Instructor) οι οποίοι μετρούν 22 και πλέον χρόνια εμπειρίας υπόσχονται την καλύτερη δυνατή κατάρτιση.

Ποια είναι η Patsoft Ltd: Iδρύθηκε το 2001 και επενδύοντας στην ανάπτυξη της δικής της τεχνογνωσίας, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών για οργανισμούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς εξυπηρέτησης, όπως ελεγκτικά και δικηγορικά γραφεία, σύμβουλοι επιχειρήσεων, τραπεζικοί οργανισμοί καθώς και οργανισμοί στο δημόσιο τομέα. Η πρωτοποριακή μεθοδολογία στη δημιουργία αξιόπιστου, λειτουργικού και φιλικού στη χρήση λογισμικού, η υποστήριξη πελατών και η σταθερή πολιτική για συνεχή αναβάθμιση και ανάπτυξη προϊόντων καθιστούν την Patsoft Limited μία από τις σημαντικότερες εταιρείες λογισμικού στην κυπριακή αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο: www.patsoft.com.cy

  • Patsoft Ltd
  • Επιχορηγημένα σεμινάρια