Hospitality & Tourism
Πρωτιά της Ελλάδας και της Κύπρου στα ξενοδοχεία
Σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ Intelligence για τον γενικό δείκτη ικανοποίησης, τον περασμένο Μάιο
Πρωτιά της Ελλάδας και της Κύπρου στα ξενοδοχεία
Τον Μάιο του 2023, η Ελλάδα και η Κύπρος βρέθηκαν στην πρώτη θέση στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των ξενοδοχείων με ποσοστό 87%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΣΕΤΕ Intelligence.

Στη δεύτερη θέση, σε αυτή τη σύγκριση των ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τους ανταγωνιστικούς προορισμούς, βρίσκεται η Ισπανία με 85%. Ακολουθούν η Ιταλία και η Τουρκία με 84% αντίστοιχα ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Γαλλία με 77%.

Στην κατηγορία σχέση ποιότητας και τιμής στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τουρκία με 91% και ακολουθούν η Κύπρος με 89% και η Ελλάδα με 86%. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται η Ιταλία και η Ισπανία με 83% αντίστοιχα. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 74%.

Στην κατηγορία δωματίου στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ιταλία με 88%. Ακολουθεί η Τουρκία με 86% και η Κύπρος με 85%. Στην τέταρτη θέση βρίσκονται η Ισπανία και Ελλάδα με 84% αντίστοιχα ενώ στην τελευταία θέση η Γαλλία με 77%.

Στο κριτήριο της εξυπηρέτησης στην πρώτη θέση βρίσκονται η Κύπρος και η Τουρκία με 91% αντίστοιχα και στη τρίτη θέση η Ελλάδα με 90% αντίστοιχα. Ακολουθούν η Ισπανία με 89% και η Ιταλία με 88% ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η Γαλλία με 80%.

Στο κριτήριο της καθαριότητας στην πρώτη θέση βρίσκονται η Ιταλία και η Κύπρος με 92% αντίστοιχα και ακολουθεί η Ελλάδα με 90%. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Ισπανία και η Τουρκία 89% αντίστοιχα ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 81%.

Στο κριτήριο της τοποθεσίας στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τουρκία με υψηλό ποσοστό 93%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Κύπρος με 92% και στην τρίτη θέση η Ισπανία με 90%. Ακολουθούν η Ιταλία και η Ελλάδα με 89% αντίστοιχα ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Γαλλία με 87%.

Στην κατηγορία φαγητού και ποτού στην πρώτη θέση βρίσκεται η Τουρκία με 87%. Ακολουθούν η Κύπρος με 84% και η Ελλάδα με 83%.

  • ξενοδοχεία
  • εξυπηρέτηση τουριστών