Retail
Η Calvin Klein παρουσιάζει τις αθλήτριες Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και Mary Fowler στην τελευταία της καμπάνια Calvins or nothing
Η Calvin Klein παρουσιάζει τις αθλήτριες Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και Mary Fowler στην τελευταία της καμπάνια Calvins or nothing

Η Calvin Klein συστήνει τη σειρά Calvins or nothing με μια νέα καμπάνια στην οποία συμμετέχουν οι Alex Morgan, Chloe Kelly, Kenza Dali, Mana Iwabuchi και Mary Fowler - παγκοσμίως αναγνωρισμένες αθλήτριες που έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις. Επεκτείνοντας την οπτική αφήγηση της καμπάνιας Calvins or nothing, αναδεικνύονται και εδώ οι γυναίκες σε ένα οικείο περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί για να αποκαλύψει την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό τους.

Η φωτογράφος Brianna Capozzi χρησιμοποιεί την αντιπαράθεση εκφραστικών κοντινών και ολόσωμων λήψεων για να απεικονίσει τη δυαδικότητα κάθε ατόμου. Το αποτέλεσμα είναι ένας εορτασμός του αθλητισμού, της δύναμης και της ευαισθησίας.

Οι συμμετέχουσες είναι ντυμένες με Calvin Klein essentials, όπως τα νέα εσώρουχα Modern Cotton, τα High Rise Straight, 90s Straight, Straight και Bootcut τζιν, τα cropped και κλασικά trucker jackets και τα μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό CK λογότυπο.

Το περιεχόμενο της καμπάνιας έχει κυκλοφορήσει στα social media της Calvin Klein και θα προβληθεί σε τοποθεσίες υψηλής επισκεψιμότητας σε όλο τον κόσμο.

Campaign Credits: Σκηνοθετική και φωτογραφική επιμέλεια: Brianna Capozzi

Editorial Credits: Calvin Klein

Social Media: @calvinklein

Σχετικά με την Calvin Klein:

Η Calvin Klein αποτελεί συνώνυμο του σύγχρονου μινιμαλισμού και του self-expression χωρίς αναστολές. Με στόχο να εμπνεύσει και να εκφράσει προοδευτικά ιδανικά, ιδρύθηκε το 1968 και ακόμα και σήμερα αφυπνίζει τις αισθήσεις του κοινού και απελευθερώνει τη φαντασία του. Με το αμερικάνικο DNΑ να είναι εμφανές στη σαγηνευτική αισθητική του brand, η Calvin Klein πρωτοπορεί με τις τoλμηρές της καμπάνιες, αγκαλιάζοντας το διαφορετικό. Inclusive και diverse, αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρίες που στήριξαν την LGBTQI+ κοινότητα, ενώ συνεχίζει να προωθεί πρότυπα φυσικής ομορφιάς, όπως αυτά γνώρισαν την απόλυτη δόξα στα 90s.
Το χαρτοφυλάκιο του
brand περιλαμβάνει τις συλλογές CK Calvin Klein, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear και Calvin Klein Performance

Σχετικά με τη SARKK:

Η SARKK ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία. Από την 1η Ιουλίου 2019 ανέλαβε αποκλειστικός διανομέας και για το brand Calvin Klein στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η στρατηγική ανάπτυξής της είναι βασισμένη στην omni-channel προσέγγιση. Τα προϊόντα και των δυο brand διατίθενται μέσω φυσικών καταστημάτων, συνεργασιών Shop-In-Shop, Οutlet καταστημάτων, ενός μεγάλου δικτύου πελατών χονδρικής, καθώς και μέσω των tommy.com και calvinklein.cy.

Η SARKK έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

  • Calvin Klein
  • νέα καμπάνια