Retail
Νέα σειρά FIORO WC Blocks. Φρεσκάδα που… επι-μένει!
Νέα σειρά FIORO WC Blocks. Φρεσκάδα που… επι-μένει!

Η μάρκα FIORO από την ΕΥΡΗΚΑ αποτελεί εδώ και δεκαετίες τον ηγέτη της αγοράς και το “best seller” των υγρών καθαριστικών τουαλέτας. Με βασικό χαρακτηριστικό τα υπέροχα αρώματα, τα προϊόντα FIORO προσφέρουν ξεχωριστή φρεσκάδα, διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή και αρωματισμένη, ενώ δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας στον χώρο.

Σήμερα, το FIORO, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού για ακόμη μεγαλύτερη υγιεινή και καθαριότητα, παρουσιάζει τα FIORO WC Blocks, μια οικογένεια προϊόντων που συμπληρώνουν τα υγρά καθαριστικά FIORO. Τα FIORO WC Blocks με τεχνοογία «FLEX» εφαρμόζονται πάνω στη λεκάνη, προσφέρουν ένα μοναδικό ενεργό αφρισμό και καθιστούν τη λεκάνη μόνιμα καθαρή με ευχάριστο άρωμα που διαρκεί.

Τα FIORO WC Blocks διατίθενται σε 4 υπέροχους συνδυασμούς αρωμάτων:

  • FIORO WC block Lemon & Lime
  • FIORO WC block Green Forest
  • FIORO WC block Blue Ocean
  • FIORO WC block Blue Flowers, που χρωματίζει το νερό μπλε

Επιπλέον, χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό FLEXible cage, τα FIORO WC Blocks προσφέρουν τέλεια εργονομική εφαρμογή στην κοιλότητα κάθε λεκάνης, εξασφαλίζοντας ένα πλήρες αποτέλεσμα ευχάριστου αρώματος που παραμένει στον χώρο της τουαλέτας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευθούν τα FIORO WC Blocks στα σημεία της αγοράς όπου βρίσκουν τα υγρά καθαριστικά τουαλέτας FIORO. Λεκάνη πάντα καθαρή, με ευχάριστο άρωμα διαρκείας. Φρεσκάδα που… επι-μένει!

  • FIORO
  • νέα σειρά