Health & Pharma
Δωρεά ΚΕΟ προς Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου
Δωρεά ΚΕΟ προς Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου
Η προσφορά της ΚΕΟ προς την κοινωνία είναι διαχρονική και πολυεπίπεδη. Για δεκαετίες, η εταιρεία στηρίζει με διάφορους τρόπους τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τις τέχνες, την οικονομία και κυρίως την υγεία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια και θέλοντας να ενισχύσει το έργο των υπηρεσιών υγείας του τόπου μας, η εταιρεία ΚΕΟ έχει προβεί σε δωρεά ύψους €5,000 προς το ταμείο εξοπλισμού του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι για την ΚΕΟ ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της αποστολής της. Ως οργανισμός, με μια από τις σημαντικότερες και μακρόχρονες παρουσίες στη χώρα μας, η ΚΕΟ θεωρεί καθήκον της να προσφέρει στην κοινωνία, στην οποία δραστηριοποιείται και η οποία την στηρίζει διαχρονικά. Το υπέρτατο αγαθό της υγείας είναι ένας τομέας τον οποίο οφείλουμε να διαφυλάξουμε έτσι ώστε η καλύτερη δυνατή θεραπεία να είναι προσβάσιμη από όλους μας.

Η συγκεκριμένη εισφορά γίνεται με τη συγκυρία της θεραπείας στο Ογκολογικό Κέντρο του φίλου της ΚΕΟ κ. Κωνσταντίνου Κούσιου με την ευχή για γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση, όπως και σε όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

(O Γενικός Διευθυντής του Ογκολογικού Κέντρου κ. Πάνος Εργατούδης παραλαμβάνει τη δωρεά από τον Διευθυντή Marketing της ΚΕΟ κ. Γιώργο Ευριπιώτη).

  • Δωρεά ΚΕΟ
  • Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου