Retail
Το PetFoodCyprus.com έφθασε στο MYMALL!
Ένα περίπτερο που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τα κατοικίδια φέρνει την επανάσταση για τους γονείς κατοικίδιων στη Λεμεσό.
Το PetFoodCyprus.com έφθασε στο MYMALL!
Το PetFoodCyprus.com, το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα για κατοικίδια στην Κύπρο, προσφάτως εγκαινίασε ένα ολοκαίνουργιο περίπτερο στο ισόγειο του MYMALL Λεμεσού, του εμβληματικού εμπορικού προορισμού για ολόκληρο την Κύπρο.

Αυτή η κορυφαία συνεργασία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα κατάστημα, αποκλειστικά αφιερωμένο σε προϊόντα και αξεσουάρ για κατοικίδια, θα είναι διαθέσιμο στο MYMALL Limassol, βελτιώνοντας περαιτέρω την αγοραστική εμπειρία για τους γονείς κατοικίδιων ζώων στην Κύπρο.

Το PetFoodCyprus.com, που ιδρύθηκε το 2019, αναδείχθηκε ταχύτατα στις προτιμήσεις για χιλιάδες ιδιοκτήτες κατοικίδιων στην Κύπρο, προσφέροντας μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για κατοικίδια, αποκλειστικές εκπτώσεις και δωρεάν παράδοση στα σπίτια των πελατών. Με το λανσάρισμα του νέου περιπτέρου στο MYMALL Λεμεσού, οι γονείς κατοικίδιων έχουν πλέον την άνεση να ψωνίζουν για τις ανάγκες των αγαπημένων τους κατοικίδιων, ενώ παράλληλα εξερευνούν τα υπόλοιπα καταστήματα και επιλογές ψυχαγωγίας και εστίασης του εμπορικού κέντρου.

Το ολοκαίνουργιο περίπτερο PetFoodCyprus.com, στρατηγικά τοποθετημένο στο ισόγειο του MYMALL Limassol, παρέχει μια ολοκληρωμένη επιλογή από είδη για κατοικίδια, όπως τροφές, αξεσουάρ, προϊόντα περιποίησης, παιχνίδια και πολλά άλλα. Αυτό επιτρέπει στους γονείς κατοικίδιων να περιηγηθούν και να επιλέξουν άνετα από ένα εκτεταμένο εύρος προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ένα κεντρικό σημείο.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε τα προϊόντα και την τεχνογνωσία μας στο MYMALL Λεμεσού, έναν κορυφαίο εμπορικό προορισμό που προσελκύει επισκέπτες από ολόκληρη την Κύπρο», δήλωσε η κ. Στυλίανα Κωνσταντίνου, Head of Marketing της PetFoodCyprus.com. «Κατανοούμε τη σημασία της παροχής εξαιρετικών υπηρεσιών και της ικανοποίησης των μοναδικών αναγκών των κατοικίδιων. Το άνοιγμα του περιπτέρου μας στο MYMALL της Λεμεσού, μας επιτρέπει να συνδεθούμε με τους πελάτες μας σε πιο προσωπικό επίπεδο και να τους παρέχουμε τα προϊόντα που αγαπούν», κατέληξε η ίδια.

Το MYMALL Limassol, καλωσόρισε το PetFoodCyprus.com ως το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης προϊόντων για κατοικίδια μέσα στις εγκαταστάσεις του. Η συνεργασία αυτή αναδεικνύει τη δέσμευση του εμπορικού κέντρου να προσφέρει ένα ποικιλόμορφο και καινοτόμο τοπίο λιανικής πώλησης που να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες και επιθυμίες των επισκεπτών του.

Η κ. Αλεξάνδρα Χριστοδούλου, Head of Opperations της PetFoodCyprus.com, εξέφρασε τη χαρά της για τα εγκαίνια του περιπτέρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Η εξέλιξη αυτή ήταν κάτι που ζητήθηκε από πολλούς γονείς κατοικίδιων, οι οποίοι έχουν πάντα τις καλύτερες ιδέες. Τώρα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους συναντούμε από κοντά στο MYMALL της Λεμεσού και θα προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών για τους τριχωτούς τους φίλους».

Το άνοιγμα του περιπτέρου PetFoodCyprus.com στο MYMALL Λεμεσού σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων στην Κύπρο, καθώς μπορούν πλέον να ψωνίζουν άνετα για τις ανάγκες των κατοικίδιων τους, απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές εμπειρίες αγορών, ψυχαγωγίας και εστίασης που προσφέρει το MYMALL Λεμεσού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PetFoodCyprus.com και την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων για κατοικίδια, τις αποκλειστικές εκπτώσεις και τις υπηρεσίες δωρεάν παράδοσης, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.PetFoodCyprus.com.

  • PetFoodCyprus.com
  • MYMALL