Retail
Incredible Διαγωνισμός από το Nicosia Mall στις επαύλεις Villas2Let!
Διεκδίκησε τρεις ονειρεμένες διανυκτερεύσεις για 6 άτομα σε πολυτελή έπαυλη στον Πρωταρά ή την Αγία Νάπα.
Incredible Διαγωνισμός από το Nicosia Mall στις επαύλεις Villas2Let!

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας και η Νο1 εταιρεία ενοικίασης επαύλεων και διαμερισμάτων για τις διακοπές σου σε Πρωταρά και Αγία Νάπα Villas2Let, σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις ξέγνοιαστες στιγμές απολαμβάνοντας ονειρεμένες διακοπές, με δυο διανυκτερεύσεις αξίας 600 ευρώ.

Πλήρως εξοπλισμένες, με ιδιωτική πισίνα, διευκολύνσεις για παιδιά και διαμορφωμένο χώρο για μπάρμπεκιου, οι πολυτελείς επαύλεις της Villas2Let βρίσκονται στις πιο κεντρικές περιοχές του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας, πολύ κοντά στην θάλασσα και στο κέντρο των τουριστικών θερέτρων. Πρόκειται για την ιδανική επιλογή για οικογένειες με παιδιά και μεγάλες παρέες, αλλά και για όσους θέλουν να ζήσουν την ανεμελιά του κυπριακού καλοκαιριού στον δικό τους ιδιωτικό χώρο. 

Διεκδίκησε, λοιπόν, τη διαμονή σου σε μια από τις επαύλεις της Villas2Let, μέσα από τις σελίδες του Nicosia Mall στο Facebook (https://www.facebook.com/thenicosiamall) και Instagram (https://www.instagram.com/thenicosiamall/), κάνοντας follow τη Villas2Let  σε Instagram (https://www.instagram.com/villas2let/) και Facebook (https://www.facebook.com/villas2let.com.cy), και tag 3 φίλους.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο διαγωνισμός, που θα αναδείξει τρεις νικητές, διαρκεί από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου και η διαμονή θα ισχύει βάσει διαθεσιμότητας για την περίοδο 4/9 – 31/12/2023.

  • διαγωνισμός
  • Nicosia Mall
  • επαύλεις Villas2Let