Health & Pharma
Σε εξέλιξη τα έργα αναβάθμισης του ΟΚΥπΥ
Παράταση στην προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για αγορά υπηρεσιών μελετητών για την παρακολούθηση της εκτέλεσης των αναβαθμίσεων στα νοσοκομεία Λάρνακας και Πάφου
Σε εξέλιξη τα έργα αναβάθμισης του ΟΚΥπΥ

Προσηλωμένος στον στόχο του για συνεχή πρόοδο, αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών του και με όχημα τον στρατηγικό του σχεδιασμό, ο ΟΚΥπΥ προχωρά με εντατικούς ρυθμούς σε σειρά έργων αναβάθμισης και ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους μελετητές για την επίβλεψη της εκτέλεσης των έργων με τη Μέθοδο Μελέτη – Κατασκευή – Συντήρηση.

Ο διαγωνισμός αφορά, μεταξύ άλλων:

  • Επέκταση και Αναβάθμιση του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών και  Ανακαίνιση Ακτινολογικού και Ισογείου στο Γ. Ν. Λάρνακας,
  • Διαμόρφωση του 2ου  Ορόφου της Επέκτασης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και
  • Μελέτη, Κατασκευή και 12ετή Συντήρηση του Έργου ‘Επεκτάσεις και αναβαθμίσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου’ στα πλαίσια των αναπτυξιακών έργων του ΟΚΥπΥ.

Με την ευκαιρία ο ΟΚΥπΥ ενημερώνει ότι η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για τα πιο πάνω έργα μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (e-procurement), παρατείνεται μέχρι την 1η Αυγούστου 2023, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να επικοινωνήσουν με το Τεχνικό Τμήμα του Οργανισμού στο τηλέφωνο 22212849.