Hospitality & Tourism
Πρώτη εμπορική πτήση της Cyprus Airways με το Airbus A220
Οι επιβάτες έτυχαν υποδοχής με τούρτα και μικρό δώρο
Πρώτη εμπορική πτήση της Cyprus Airways με το Airbus A220
Πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου, η πρώτη εμπορική πτήση της Cyprus Airways, με το αεροσκάφος Airbus A220, από το αεροδρόμιο Λάρνακας για την Αθήνα. Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «οι επιβάτες έτυχαν υποδοχής με τούρτα και μικρό δώρο».

Παρόντες στην αναχώρηση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Cyprus Airways, Πολ Σάις και ο εμπορικός διευθυντής, Χρίστος Λιμνατίτης, οι οποίοι υποδέχτηκαν και συνόδευσαν τους επιβάτες της πτήσης, όπως σημειώνεται.

Ο Πολ Σάις είπε ότι κάθε φορά που οι επιβάτες θα επιλέγουν να πετάξουν με το A220 των Κυπριακών Αερογραμμών, συμβάλλουν σε μια πιο περιβαλλοντικά καθαρή ταξιδιωτική εμπειρία.

Ο Χρίστος Λιμνατίτης ανέφερε ότι το αεροσκάφος A220-300 προσφέρει στους πελάτες ξεχωριστή άνεση. Πρόσθεσε ότι η πρώτη πτήση σηματοδοτεί την έναρξη επιχειρησιακής λειτουργίας των δύο νέων αεροσκαφών που μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι πλήρως ενσωματωμένα στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τον προσεχή χειμώνα η Cyprus Airways αναμένεται να δρομολογήσει το A220 στους περισσότερους προορισμούς της.

  • Cyprus Airways
  • Airbus A220