Hospitality & Tourism
Σε ισραηλινά χέρια και το Grand Resort στη Λεμεσό
Η Fattal Hotel Group έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων και το Elias Latsi Holiday Village Resort
Σε ισραηλινά χέρια και το Grand Resort στη Λεμεσό
Ο ισραηλινός όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, Fattal Hotel Group, επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία του στην Κύπρο, με την απόκτηση του πεντάστερου Grand Resort στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Invest Cyprus, ο ισραηλινός όμιλος έχει ήδη αποκτήσει εννέα ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί, σε Πάφο, Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό.

Η νέα επένδυση του ομίλου στην Κύπρο, αφορά στην απόκτηση του ξενοδοχείου πέντε αστέρων, GrandResort στη Λεμεσό, το οποίο προγραμματίζεται να υποβληθεί σε εκτεταμένη ανακαίνιση και θα περιληφθεί στην φίρμα Leonardo Hotels Limited Edition.              

Ο όμιλος έχει επίσης αποκτήσει το Elias Latsi Holiday Village Resort, το οποίο σύντομα θα ανακαινισθεί εξ ολοκλήρου και θα μετονομαστεί σε Leonardo Club Family Resort. Επιπλέον, ο όμιλος έχει μόλις ανοίξει ένα νέο ξενοδοχείο στη Λεμεσό υπό τη φίρμα NYX, ενώ άλλο ένα ξενοδοχείο υπό το εν λόγω brand αναμένεται να ολοκληρωθεί στη Λευκωσία.

Σε δήλωσή του, ο Ρον Αλονί, διευθύνων σύμβουλος της Fattal, δήλωσε ότι η εταιρεία εργοδοτεί 1.200 άτομα στην Κύπρο και πως είναι περήφανη που επεκτείνεται περαιτέρω στο νησί.

  • Grand Resort Limassol
  • Fattal Hotel Group