Hospitality & Tourism
Δεν αλλάζουν τα τέλη ελλιμενισμού για το 2024 στη μαρίνα Λάρνακας
Η Kition Ocean Holdings θα επωμιστεί κόστος πέραν των 100.000 ευρώ για αγορά και εγκατάσταση μικρής αποβάθρας ώστε να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα οι μίνι κρουαζιέρες και να εξυπηρετούνται οι τουρίστες
Δεν αλλάζουν τα τέλη ελλιμενισμού για το 2024 στη μαρίνα Λάρνακας
Μηδενικές αυξήσεις στα τέλη ελλιμενισμού για το 2024, για τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής στη μαρίνα Λάρνακας, ανακοίνωσε η Kition Ocean Holdings, εις ένδειξη καλής θέλησης και επιθυμίας για συνεργασία, όπως αναφέρθηκε.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, προς τους πελάτες της στη μαρίνα Λάρνακας, ο Πάνος Αλεξάνδρου, ιδρυτής της Kition, ανέφερε ότι η απόφαση για μηδενικές αυξήσεις για το 2024 στα τέλη ελλιμενισμού προέκυψε μετά από πολλές εσωτερικές συναντήσεις της εταιρείας για την περίοδο 2023-2024 και αποτελεί ένδειξη της δέσμευσής της για τη διατήρηση θετικών σχέσεων με τους ιδιοκτήτες σκαφών».

Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της εταιρείας «να επωμιστεί το κόστος πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ για αγορά και εγκατάσταση μικρής αποβάθρας, η οποία θα τοποθετηθεί στο πλάι της υφιστάμενης ξύλινης αποβάθρας ώστε να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα οι μίνι κρουαζιέρες και να εξυπηρετούνται οι τουρίστες για την επόμενη τριετία, περίοδο κατά την οποία θα κατασκευάζονται τα έργα στη μαρίνα Λάρνακας».

Η κίνηση αυτή, εξήγησε ο Πάνος Αλεξάνδρου, «γίνεται εις ένδειξης καλής θέλησης και επιθυμίας των επενδυτών στη μαρίνα Λάρνακας να συνεργαστούν με τους επαγγελματίες σκαφών και να μειώσουν όσο γίνεται τις επιπτώσεις που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του έργου. Ακόμα, στόχος της εταιρείας είναι η ιστορική αποβάθρα, η οποία αναβαθμίζεται, να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών και κατοίκων της Λάρνακας».

Ανέφερε ακόμα ότι «η αποβάθρα θα γίνει πιο ελκυστική. Στόχος μας είναι να ενισχυθεί η προβολή των σκαφών αναψυχής και να δίνεται η ευκαιρία στο κοινό να περπατά στην αποβάθρα. Να μπορεί να περάσει ευχάριστα ποιοτικό χρόνο με μουσική και φαγητό, ενώ ταυτόχρονα θα παρακολουθεί την εξέλιξη των εργασιών στη μαρίνα με ασφάλεια».

Σημείωσε επίσης ότι «αρχές του 2024 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για την αναπαλαίωση της αποβάθρας ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση του θεμέλιου λίθου τον Απρίλιο και να ακολουθήσουν οι μεγάλες εργασίες εντός της μαρίνας και τα κατασκευαστικά έργα προς τον δρόμο Δεκέλειας. Η εταιρεία έχει συνάψει συνεργασίες με γνωστούς οίκους για ανάπτυξη και προσαρμογή στα πρότυπα των υπερσύγχρονων μαρίνων».

  • Μαρίνα Λάρνακας
  • Kition Ocean Holdings