Health & Pharma
Φωτοβολταϊκό πάρκο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Τμήμα του χώρου στάθμευσης θα παραμείνει κλειστό από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Ιανουάριου 2024
Φωτοβολταϊκό πάρκο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
Βάζοντας στο επίκεντρο, πέρα από την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, τη μείωση του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, με την αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές του, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας ξεκινά την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός αναφέρει ότι στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου, το οποίο προνοεί και τη δημιουργία καλυμμένων χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες, τμήμα του χώρου στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θα παραμείνει κλειστό από την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου του 2023 μέχρι τις 7 Ιανουάριου του 2024.

Καλεί το κοινό να επιδείξει κατανόηση κατά τη διάρκεια των εργασιών και ενημερώνει ότι οι ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου, μπορούν να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δεξιά της εισόδου.

Ο ΟΚΥπΥ αναφέρει πως η πρώτη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιανουαρίου του 2024 και αμέσως μετά η εταιρεία θα απελευθερώσει το τμήμα του χώρου στάθμευσης για να περιφράξει το υπόλοιπο μέρος, ώστε να προχωρήσει με τις εργασίες. Η δεύτερη φάση του έργου θα ολοκληρωθεί στις 23 Μαρτίου 2024 και τότε θα αποδεσμευτεί ολόκληρος ο χώρος στάθμευσης.

Το φωτοβολταϊκό πάρκο θα έχει δυναμικότητα 1.3 μεγαβάτ. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στο €1,8 εκατομμύριο + ΦΠΑ. Το έργο εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδίου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας.
 

  • Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας
  • ΟΚΥΠΥ
  • υγεία
  • φωτοβολταϊκό πάρκο