Marketing Week
Ινστιτούτο Κύπρου: Ανοιχτή Συζήτηση για το Ενεργειακό Γίγνεσθαι στην Κύπρο
Ινστιτούτο Κύπρου: Ανοιχτή Συζήτηση για το Ενεργειακό Γίγνεσθαι στην Κύπρο
Το Ινστιτούτο Κύπρου (ΙΚυ) διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Το Ενεργειακό Γίγνεσθαι στην Κύπρο», την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2023 στις 17:30 στο κτήριο Fresnel στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου στην Αθαλάσσα.

Κύριος εισηγητής της συζήτησης θα είναι ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επίσης ο Δρ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο Καθηγητής Ενεργειακής Πολιτικής του Ινστιτούτου Κύπρου, Δρ. Θεόδωρος Ζαχαριάδης.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Ομότιμος Πρόεδρος του ΙΚυ και Καθηγητής του Τμήματος Ενέργειας Ερευνητικού Κέντρου Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υδάτινων Πόρων (EEWRC) του Ινστιτούτο Κύπρου, Κώστας Παπανικόλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φίλων Ινστιτούτου Κύπρου, Δρα Πέτρου Καρεκλά, θα αναλυθούν οι εξελίξεις στο ενεργειακό πεδίο σε συνδυασμό με την κυβερνητική πολιτική, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό.

Η συζήτηση θα είναι στα ελληνικά και είναι ανοικτή προς το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στην σελίδα της εκδήλωσης, εδώ

  • Ινστιτούτο Κύπρου