Retail
Μια σύγχρονη υπαίθρια λαϊκή αγορά δίδει πνοή στο λιανικό εμπόριο
Έργο με προϋπολογισμό 628.000 ευρώ, που σχεδιάστηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες και χρηματοδοτήθηκε από τα ταμεία του Δήμου Λεμεσού
Μια σύγχρονη υπαίθρια λαϊκή αγορά δίδει πνοή στο λιανικό εμπόριο
Την ικανοποίησή του για την εικόνα που παρουσιάζει η υπαίθρια λαϊκή αγορά του Δήμου Λεμεσού, εξέφρασε ο δήμαρχος Νίκος Νικολαΐδης. Το έργο έχει ήδη αγκαλιαστεί μαζικά από παραγωγούς και πολίτες, όπως ανέφερε.

«Με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάσαμε την νέα υπαίθρια λαϊκή αγορά του Δήμου Λεμεσού, η οποία συνάδει πλήρως με την πολιτική του Δήμου για σύγχρονες, αναβαθμισμένες υποδομές που να εξυπηρετούν τους δημότες και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους», σημείωσε ο Νίκος Νικολαΐδης.

«Αδιαπραγμάτευτος στόχος του Δήμου Λεμεσού είναι η στήριξη των παραγωγών του τόπου μας και η δημιουργία προϋποθέσεων για εξυπηρέτηση των δημοτών μας με φρέσκα, ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, κατευθείαν από τον ντόπιο παραγωγό», πρόσθεσε.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό ύψους 628 χιλιάδων ευρώ, που σχεδιάστηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες και χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τα ταμεία του Δήμου Λεμεσού, τόνισε ακόμα ο Νίκος Νικολαΐδης. «Η λαϊκή αγορά, που λειτούργησε αρχές του χρόνου, φιλοξενεί πέραν των εκατό παραγωγών», συμπλήρωσε.

Όπως ενημέρωσε η δημοτική Αρχή, η υπαίθρια λαϊκή αγορά διαθέτει 104 θέσεις για παραγωγούς, όλες στεγασμένες με μόνιμα στέγαστρα και με υποδομές φωτισμού, όπως και για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ο χώρος διαθέτει επίσης γραφεία, καφενείο και αποχωρητήρια.

Αξίζει επισήμανσης και η ενημέρωση προς το κοινό πως «για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της αγοράς, ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε σε διευθετήσεις για ικανοποιητικό αριθμό δωρεάν χώρων στάθμευσης στην παρακείμενη περιοχή». Μια ενέργεια που διευκολύνει τους πολίτες.
 

  • Δήμος Λεμεσού
  • δημοτική λαϊκή αγορά