Retail
Τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση σε υπεραγορές και κρεοπωλεία
Ο Σύνδεσμος Καταναλωτών παρατήρησε πεσμένη κίνηση σε καταστήματα ένδυσης και υπόδησης
Τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση σε υπεραγορές και κρεοπωλεία
Οι υπεραγορές και τα κρεοπωλεία κινήθηκαν πάρα πολύ καλά κατά την τρέχουσα εορταστική περίοδο, έως τώρα, διαπίστωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών. Αντίθετα, πεσμένη ήταν η κίνηση σε καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, όπως παρατήρησε.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Μάριος Δρουσιώτης, κάνοντας και τη σχετική σύγκριση, εκτίμησε πως οι υπεραγορές και τα κρεοπωλεία κινήθηκαν πάρα πολύ καλά, έως τώρα, σε σχέση με πέρσι την αντίστοιχη περίοδο. Από χθες, πρόσθεσε, επικρατεί ηρεμία και ο κόσμος αναμένεται να ψωνίσει για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι το Σαββατοκύριακο.

Οι τιμές παρέμειναν οι ίδιες, χθες που ξανάνοιξαν οι υπεραγορές, είπε ακόμα ο Μάριος Δρουσιώτης μιλώντας στο ΚΥΠΕ και διαβεβαίωσε ότι τα ράφια είναι γεμάτα από φθαρτά. Δεν υπάρχουν ελλείψεις, υπογράμμισε.

Καλά κινήθηκε φέτος η αγορά όσον αφορά τα δώρα για παιδιά, δήλωσε ακόμα ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καταναλωτών. Όσον αφορά τα είδη ένδυσης και υπόδησης όμως οι διαπιστώσεις του δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. «Δεν κινήθηκε τόσο καλά η αγορά ένδυσης και υπόδησης για μεγάλους, ιδίως τα αντρικά», είπε συγκεκριμένα.

Η πολιτική επιστροφών
Σχετικά με τα παράπονα που έλαβε ο σύνδεσμος, ο Μάριος Δρουσιώτης είπε ότι αυτά αφορούσαν την πολιτική επιστροφών των καταστημάτων, που όπως σημείωσε δεν είναι ρυθμισμένη νομοθετικά. Επομένως οι καταναλωτές πρέπει να ενημερώνονται για το θέμα πριν προβούν στην οποιαδήποτε αγορά, κάνοντας την έρευνά τους για την πολιτική επιστροφών της κάθε επιχείρησης από την οποία σκοπεύουν να κάνουν αγορά.

  • καταναλωτές
  • κρεοπωλεία
  • Υπεραγορές
  • τιμές