Business Tech
Σπίγκελ: Τα social media είναι νεκρά. Ζήτω το Snapchat!»
Το μήνυμά του προς τους εργαζομένους της εταιρείας ήταν αποτέλεσμα μιας αίσθησης επείγουσας ανάγκης λόγω καθυστερημένης αύξησης εσόδων και απολύσεων δυσκολιών
Σπίγκελ: Τα social media είναι νεκρά. Ζήτω το Snapchat!»
Ο Έβαν Σπίγκελ, απευθυνόμενους στους υπαλλήλους του Snapchat με ένα εσωτερικό σημείωμα, τους έγραψε ότι εργάζονται σε μια σπάνια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «που κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους». Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας προσπάθησε να τους συσπειρώσει.

Το μήνυμά του προς τους εργαζομένους της εταιρείας ήταν αποτέλεσμα μιας αίσθησης επείγουσας ανάγκης αφού είδε αρκετά τρίμηνα καθυστερημένης αύξησης εσόδων, απολύσεων και δυσκολιών με τη διαφημιστική του δραστηριότητα.

«Τα social media είναι νεκρά. Ζήτω το Snapchat!» ήταν ο τίτλος του ηλεκτρονικού μηνύματος. Ο Έβαν Σπίγκελ ανακοίνωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται «σε ένα πραγματικό σημείο καμπής», ενώ επέκρινε αόριστα τους ανταγωνιστές της, όπως το Facebook και το Instagram της Meta, μαζί με την πλατφόρμα X (πρώην Twitter). «Φέτος είναι ευκαιρία να αξιοποιήσουμε όλη τη δυναμική που έχουμε αναπτύξει και να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας», σημείωσε.

Σύμφωνα με το «Business Insider», ο Σπίγκελ εστίασε στην προσπάθεια που έχει γίνει από τις ομάδες επιστήμης δεδομένων, περιεχομένου, επαυξημένης πραγματικότητας και δημιουργίας εσόδων του Snapchat για τη βελτίωση της εταιρείας για τους χρήστες και τους διαφημιστές.

Όσον αφορά στις προτεραιότητες της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του 2024, αναφέρθηκε στην εστίαση σε πολλά κρίσιμα έργα για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρείας. Αυτά περιλαμβάνουν την ανάπτυξη χρηστών σε ανεπτυγμένες αγορές, τη βελτίωση της απόδοσης των διαφημίσεων και την ενοποίηση του περιεχομένου με διαφημίσεις στο Spotlight και τα Stories του Snapchat.

Για να επιτύχει αυτούς τους στόχους, ο Σπίγκελ τόνισε την ανάγκη η Snapchat να είναι οικονομικά ισχυρή ώστε να προωθήσει περαιτέρω τα προϊόντα AR της. Ο Σπίγκελ αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό στον χώρο των social media, χαρακτηρίζοντας το Snapchat ως πλατφόρμα που προσφέρει ευτυχία και εστίασε στα χαρακτηριστικά ανταλλαγής μηνυμάτων και την έμφαση στις στενές σχέσεις.

Πηγή: newmoney.gr
 

  • Snapchat