Marketing Week
Το ΜΥMALL Limassol διοργανώνει παιδικό καρναβάλι για δύο συναρπαστικές ημέρες!
Το Σάββατο 9 Μαρτίου και το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00
Το ΜΥMALL Limassol  διοργανώνει παιδικό καρναβάλι για δύο συναρπαστικές ημέρες!
Το ΜΥMALL Limassol προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα αξέχαστο καρναβάλι γεμάτο διασκέδαση και παιχνίδι! Στις 9 και 16 Μαρτίου, από τις 15:00–18:00, το ΜΥMALL Limassol θα φιλοξενήσει μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα κάνουν το καρναβάλι μαγικό και αξέχαστο για τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Μαρτίου 15:00 – 16:00, ο ταχυδακτυλουργός Λιοτατής θα εντυπωσιάσει τους μικρούς φίλους με τα μαγικά του κόλπα στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου. Παράλληλα, 15:00 – 17:00, δύο από τις αγαπημένες μασκότς θα είναι διαθέσιμες για φωτογραφήσεις και γνωριμία με τα παιδιά, και όσο οι επισκέπτες θα περιμένουν την δική τους φωτογραφία, 16:00–17:00 ο ξυλοπόδαρος/ ζογκλέρ, θα διασκεδάζουν το κοινό με τις δεξιότητές τους. Επίσης, κανένα παιδί δεν πρέπει να χάσει και την παρέλαση των Rainbow Circus Clowns από το The House Of FairyTales, αφού θα είναι γεμάτη με χρώματα, μουσικές και γέλια!

Αργότερα, μετά τα μαγικά κόλπα του ταχυδακτυλουργού, μετά τις φωτογραφίες με τις μασκότ και μετά από την εκπληκτική παρέλαση, 17:00–18:00, ένα πραγματικό Disco party περιμένει τους μικρούς φίλους στον πρώτο όροφο, μαζί με παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Επίσης, τι καλύτερο από disco party, μεταμφιεσμένοι στο πνεύμα του καρναβαλιού? Δύο σταθμοί Face painting θα είναι διαθέσιμοι 16:00 – 18:00 στο ισόγειο για όσους επιθυμούν να εξωτερικεύσουν τη διασκέδαση και τη χαρά.  

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, επίσης θα υπάρχει πολύ γλέντι και διασκέδαση στο MYMALL Limassol, με τον ταχυδακτυλουργό Tomas, ο οποίος θα προσφέρει ακόμα περισσότερη μαγεία στον πρώτο όροφο μεταξύ των ωρών 15:00–16:00. Αμέσως μετά και μέχρι τις 18:00, οι αγαπημένοι ήρωες του κοινού θα είναι εκεί για να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν μαζί με μικρούς και μεγάλους. Ταυτόχρονα, 16:00–18:00, οι σταθμοί Face painting θα είναι ανοικτοί και πάλι για να δώσουν στους μικρούς φίλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το ιδανικό look για αυτή τη μέρα που είναι αφιερωμένη στο χορό, στη διασκέδαση και στο πολύ γέλιο!

Αξίζει να σημειωθεί, πως και τα δύο Σάββατα, ο DJ θα διασκεδάσει τους πάντες με carnival music και η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις στο MYMALL είναι ΔΩΡΕΑΝ, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν αυτήν τη μαγική εμπειρία χωρίς κανένα κόστος και έννοια. 

Με εκδηλώσεις που αναμένεται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες, οι επισκέπτες θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη μουσική, χορό και ατμόσφαιρα που θα ‘μυρίζει’ καρναβάλι! Το MYMALL Limassol υπόσχεται να είναι ο προορισμός που θα συγκεντρώσει τις πιο αξέχαστες στιγμές και τις πιο ενθουσιώδεις αναμνήσεις για όλους τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.
 

  • MYMALL Limassol
  • καρναβάλι