Marketing Week
H Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός της 32ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης και Πρόληψης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου
«Υγεία των Νεφρών για Όλους – Προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στη φροντίδα και τη βέλτιστη φαρμακευτική πρακτική»
H Alpha Bank Cyprus Ltd Κύριος Χορηγός της 32ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης και Πρόληψης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου
Η Alpha Bank Cyprus Ltd εκφράζει την αλληλεγγύη της προς τους ασθενείς με νεφρικές παθήσεις, και ως διαχρονικός σύμμαχος του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών είναι και φέτος ο Κύριος Χορηγός της 32ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης και Πρόληψης της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου.

Κεντρικό μήνυμα της φετινής εκστρατείας είναι «Υγεία των Νεφρών για Όλους – Προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στη φροντίδα και τη βέλτιστη φαρμακευτική πρακτική», και στο πλαίσιό της η Τράπεζα, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του Συνδέσμου, θα διαθέσει το Δίκτυο Καταστημάτων της για την πώληση των δελτίων εισφοράς του Παγκύπριου Εράνου, έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις νεφροπάθειες και την πρόληψή τους. 

Παράλληλα, η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, στηρίζει οικονομικά την έκδοση του καινοτόμου βιβλίου του Νεφρολογικού Κέντρου «Νεφροντίδα»: «Νεφρο-γαστρονομία: Δημιουργικές Συνταγές και Συμβουλές για Υγιεινή Διατροφή». Πρόκειται για ένα βιβλίο με συνταγές προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες της νεφρικής νόσου, αυξάνοντας τις διατροφικές επιλογές ασθενών και συμβάλλοντας σε μία καλύτερη καθημερινότητα και βελτίωση της διατροφικής τους ποιότητας. Το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν σε κάθε αιμοκαθαρόμενο ασθενή της Κύπρου.

Με επίκεντρο τον Άνθρωπο και με απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης της προς την κοινωνία, η Alpha Bank Cyprus Ltd συνεχίζει με αμείωτη ένταση να ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη στήριξή της.
 

  • Alpha Bank
  • Παγκύπριος Σύνδεσμος Φίλων Νεφροπαθών