Marketing Week
Νέο φυτικό Hot Dog ΙΚΕΑ, το ίδιο νόστιμο χωρίς το κρέας!
Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου, η IKEA σας προσκαλεί στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία να δοκιμάσετε δωρεάν το νέο φυτικό Hot Dog και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό
Νέο φυτικό Hot Dog ΙΚΕΑ, το ίδιο νόστιμο χωρίς το κρέας!
Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει το νέο φυτικό Hot Dog και σας προσκαλεί να το γνωρίσετε και να το δοκιμάσετε σε έναν διήμερο εορτασμό στην IKEA! Είστε λάτρεις του κλασικού Hot Dog; Θέλετε να μειώσετε το κρέας ή να δοκιμάσετε κάτι νέο;

Η ΙΚΕΑ σας καλεί να επισκεφθείτε το κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία στις 9 και 10 Μαρτίου για να δοκιμάσετε το νέο φυτικό Ηot Dog, που είναι το ίδιο νόστιμο με το αγαπημένο και κλασικό ΙΚΕΑ Hot Dog, αλλά χωρίς το κρέας!

Μετά την επιτυχία του διαχρονικού ΙΚΕΑ Hot Dog, που έχει κερδίσει την αγάπη των επισκεπτών και συνεχίζει με την ίδια επιτυχία εδώ και χρόνια, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει κάτι νέο, εστιάζοντας σε μια πιο βιώσιμη επιλογή, με τη μείωση του κρέατος να αποτελεί το βασικό στοιχείο της. Για όλους εκείνους που θέλουν να μειώσουν το κρέας και για εκείνους που δεν το προτιμούν, αποτελεί την ιδανική επιλογή ενός απολαυστικού, γρήγορου γεύματος, που παράλληλα συμβάλλει και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Γι’ αυτό και το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαρτίου η IKEA σας προσκαλεί στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία να δοκιμάσετε δωρεάν το νέο φυτικό Hot Dog και να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό, απαντώντας σωστά σε 2 ερωτήσεις, για να είστε εσείς ένας από τους 5 νικητές που θα λάβουν από μία δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 50€ έκαστη, για «απολαυστικές» αγορές! Μην το χάσετε!

Μάθετε περισσότερα για το νέο φυτικό Hot Dog στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο ikea.com.cy.

  • ΙΚΕΑ
  • φυτικό Ηot Dog
  • ΙΚΕΑ Λευκωσία
  • hot dog