Marketing Week
Η δύναμη της ανταλλαγής εμπειριών
Εκδήλωση με διοργανώτρια την ομάδα Be.e Philosophy στο AELIA Wellness Centre και στην παρουσία εκπροσώπων από είκοσι εταιρείες
Η δύναμη της ανταλλαγής εμπειριών
«ΣΟΦΙΑ είναι η ανταμοιβή των εμπειριών τις οποίες πρέπει να μοιραζόμαστε», είπε ο Steve Jobs και ένα γνωμικό προσθέτει «Το νόημα της ζωής είναι το να ζεις και να δημιουργείς εμπειρίες που αξίζει να μοιράζεσαι».

Ως αποτέλεσμα των νέων εμπειριών, ένα μυαλό που άνοιξε σε μια νέα εμπειρία δεν μπορεί να πάει πίσω στις παλιές του διαστάσεις. Αυτός ήταν και ο στόχος της εκδήλωσης που οργάνωσε πρόσφατα η ομάδα Be.e Philosophy στο AELIA Wellness Centre όπου ο καλεσμένος ομιλητής, Γιώργος Γιωργαλίδης, μίλησε για την πρόσφατη του εμπειρία να διασχίσει με 3 φίλους του τον Ατλαντικό με ιστιοφόρο. Περιέγραψε τους φόβους που σε διακατέχουν όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μία νέα κατάσταση και τους τρόπους που τους ξεπέρασε, την ανάγκη της σωστής προετοιμασίας αλλά και τη σωστή λειτουργία της ομάδας στο να πετύχει τον τελικό στόχο.

Για 30 ημέρες, όπως μας είπε, έβλεπαν μόνο γαλάζιο, ούτε ένα δελφίνι ούτε ένα άλλο πανί. Η σημασία της προετοιμασίας φάνηκε όταν σκίστηκε το πανί τους και ΝΑΙ είχαν ραπτομηχανή στο ιστιοφόρο και το έφτιαξαν. Τόνισε, τέλος ότι όλοι μας μπορούμε να έχουμε όνειρα και να τα κυνηγούμε ξεπερνώντας το φόβο που μας διακατέχει κάνοντας το πρώτο βήμα. Σημαντική είναι επίσης η στήριξη από το περιβάλλον μας και αυτό είναι ένα μάθημα για τους γονείς και την σημασία του ρόλου τους  στο κτίσιμο αυτοπεποίθησης των παιδιών τους.

Στο όμορφο αυτό περιβάλλον την εμπειρία μοιράστηκαν εκπρόσωποι από 20 εταιρείες και η επαφή και η δικτύωση που είχαν μεταξύ τους ήταν εντυπωσιακή και εξαιρετικά ευχάριστη.

Παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν εξελίχθηκαν σε σοβαρές συνεργασίες μεταξύ συμμετεχόντων. Τέλος, αριθμός από τους συμμετέχοντες μοίρασαν προϊόντα τους στους υπόλοιπους ανεβάζοντας το επίπεδο εμπειρίας και συνεργασίας.

Η ομάδα Be.e Philosophy, αξιολογώντας την σημασία της ανταλλαγής εμπειριών, θα συνεχίσει να αξιοποιεί ευκαιρίες για να μοιράζεται εμπειρίες και γνώσεις με όλους τους πελάτες και συνεργάτες της.
 

  • Βe.e Philosophy