Marketing Week
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του «Μαζί»
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει ένα επιδραστικό βίντεο που προβάλλει τη δύναμη της αλληλεγγύης και της ενότητας
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του «Μαζί»
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ, πρωτοπόρος στην καλλιέργεια μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που προάγει την ισότητα και την αμοιβαία υποστήριξη, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει την καμπάνια #EimasteMazi. Μια επιδραστική πρωτοβουλία που αναδεικνύει τις αξίες της αλληλεγγύης και της ενότητας.

Μέσα από ένα βίντεο που έχει στόχο να εμπνεύσει, ο Όμιλος αναδεικνύει τη δύναμη του «Μαζί». Γυναίκες εργαζόμενες του Ομίλου, ενώνουν τις φωνές τους, συμπληρώνοντας η μία τη φράση της άλλης, δημιουργώντας ένα ισχυρό και εμψυχωτικό μήνυμα, με πνεύμα συντροφικότητας και συνεργασίας.

Αυτή η συλλογική έκφραση, αντανακλά την αριστεία του εργασιακού περιβάλλοντος του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του σε αναλλοίωτες αρχές όπως η εμπιστοσύνη, ο σεβασμός και το πάθος. Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ επενδύει σταθερά στην αξία του ανθρώπινου δυναμικού του και δεσμεύεται στη συνεχή ανάπτυξη ενός ισόρροπου και ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος για όλους τους εργαζομένους του.

Σε όσα σκεφτόμαστε, 
όσα ονειρευόμαστε, 
μπροστά στις προκλήσεις…  
δεν είμαστε μόνες.  
Μαζί έχουμε τη δύναμη. 
Δύναμη που μας εμπνέει, 
Για να δημιουργούμε κάθε μέρα 
Μια νέα δική μας ιστορία. 
Είμαστε μοναδικές, 
Ξεχωριστές, 
Αλλά είμαστε μαζί. 
Για όλα εκείνα που μας ενώνουν, 
Για όλα εκείνα που μας φέρνουν πιο κοντά.
Είμαστε μαζί. 

#EimasteMazi

Παρακολουθείστε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=F9N1PU3psVE 

Σχετικά με τον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty  Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης. Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει εδραιωμένες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.  

Μέσα από τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο. 

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει πως οι έννοιες της εξέλιξης και ανάπτυξης αποκτούν νόημα όταν συνδυάζονται με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.
 

  • Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ