Retail
Η ακρίβεια άλλαξε τις καταναλωτικές τους συνήθειες
Αρκετός κόσμος περιόρισε τις αγορές του και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Η ακρίβεια άλλαξε τις καταναλωτικές τους συνήθειες
Σε ρυθμούς Καθαράς Δευτέρας κινήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα οι αγορές των καταναλωτών, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν τα ψώνια τους για το σημερινό σαρακοστιανό τραπέζι, δημιουργώντας κοσμοσυρροή στις υπεραγορές.

Πολλοί καταναλωτές έσπευσαν στις αγορές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, ενόψει Καθαράς Δευτέρας, με αρκετούς να αναφέρουν πως η ακρίβεια άλλαξε τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

«Τώρα όλα είναι πολύ πιο ακριβά. Παλαιότερα, με τα ίδια χρήματα παίρναμε πολύ περισσότερα πράματα και μας έμεναν και ρέστα. Σήμερα, δεν μας μένει απολύτως τίποτα», ανέφερε καταναλωτής στην κάμερα του Omega.

«Ο καιρός μας θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και περιμένουμε κάποιες ελαφρές, μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και ανατολικά. Όχι κάτι ιδιαίτερο αποτρεπτικό για τον κόσμο να διασκεδάσει», ανέφερε ο μετεωρολογικός λειτουργός, Ανδρέας Χατζηγεωργίου για την Καθαρά Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται γύρω στους 20 βαθμούς στα εσωτερικά και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ορεινά, ενώ τις επόμενες μέρες δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή στη θερμοκρασία.

  • καταναλωτές
  • τιμές