Build
Μεγάλο άνοιγμα των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών στο Ριάντ
Από τις 26 που συμμετείχαν στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 CONSTRUCT 2024», οι μισές ήταν από τον κλάδο του μαρμάρου
Μεγάλο άνοιγμα των ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών στο Ριάντ
Δυναμικό παρών στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών «BIG 5 CONSTRUCT 2024» έδωσαν 26 ελληνικές εταιρείες, εκ των οποίων οι 13 ήταν από τον κλάδο του μαρμάρου, με το νέο brand του κλάδου GREEK MARBLE|Then.Now.Forever.

Η έκθεση διεξήχθη στο Ριάντ, στο εκθεσιακό κέντρο Riyadh Front Exhibition & Conference Center, από 26 έως 29 Φεβρουαρίου 2024 και αποτελεί τη σπουδαιότερη έκθεση στον τομέα των κατασκευών όχι μόνο στη Σαουδική Αραβία, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Κατάφερε να καθιερωθεί ως χώρος συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου από τη Σαουδική Αραβία και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Το ελληνικό περίπτερο οργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Η φετινή διοργάνωση είχε τη μεγαλύτερη διεθνή παρουσία μέχρι τώρα, με κυριότερα τα εθνικά περίπτερα από Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Κατάρ, Κουβέιτ, Πορτογαλία & για πρώτη φορά από το Ηνωμένο Βασίλειο. H Ελλάδα είχε το τρίτο πολυπληθέστερο περίπτερο της διοργάνωσης.
 

  • κατασκευαστικές εταιρείες