Marketing Week
Το Capo Bay εισήλθε δυναμικά στην καλοκαιρινή σεζόν 2024
Το εμβληματικό πέντε αστέρων ξενοδοχείο στην καρδιά του Πρωταρά, υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες για τη φετινή περίοδο
Το Capo Bay εισήλθε δυναμικά στην καλοκαιρινή σεζόν 2024
Ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία στην Κύπρο, με χιλιάδες Κύπριους και ξένους επισκέπτες, το εμβληματικό Capo Bay που βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά, ενημέρωσε πως άνοιξε ξανά τις πόρτες του, εγκαινιάζοντας δυναμικά τη φετινή τουριστική σεζόν.

Καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες, η διεύθυνση και το προσωπικό του Capo Bay είναι έτοιμοι να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και να αναδείξουν για ακόμη μια χρονιά τη ξενοδοχειακή τους μονάδα, ως σε ένα από τα hot spots στα ανατολικά παράλια της Κύπρου. Μια περιοχή που για πολλούς θεωρείται ως η ναυαρχίδα του κυπριακού θερινού τουριστικού προϊόντος.

Το πέντε αστέρων Capo Bay βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σημείο, δίπλα από την παγκοσμίου αναγνώρισης παραλία Fig Tree, προσφέροντας απρόσκοπτη θέα, άμεση πρόσβαση στην κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του Πρωταρά και συνάμα τους δικούς του χώρους χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Πέρα από την τοποθεσία, το Capo Bay φημίζεται για τη φιλοξενία που προσφέρει και ασφαλώς για την κουζίνα και τα εστιατόριά του, όπως το πασίγνωστο –για φαγητό και ποτό- Koi που βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο με θέα τη θάλασσα.

Προχθές, όταν διεύθυνση και προσωπικό, ετοιμάζονταν να υποδεχθούν τους πρώτους επισκέπτες της περιόδου, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου, Κρατίνος Σωκράτους, σημείωσε ενδεικτικά σε ανάρτησή του στα social media πως «είμαι ευχαριστημένος που μοιράζομαι μαζί σας τα συναρπαστικά νέα, ότι το Capo Bay Hotel είναι πλέον ανοικτό για την καλοκαιρινή σεζόν 2024! Ανυπομονούμε να χαιρετίσουμε τους πρώτους μας επισκέπτες».


 

  • Capo Bay
  • Πρωταράς