Marketing Week
Ινστιτούτο Κύπρου: Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2024
Ινστιτούτο Κύπρου: Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Πρακτικής Άσκησης 2024
Το Ινστιτούτο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης για το Καλοκαίρι του 2024.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει την ευκαιρία σε νέους προσοντούχους φοιτητές και απόφοιτους να βιώσουν μια διεθνή ερευνητική εμπειρία, η οποία θα τους ενθαρρύνει στην αναζήτηση και επιδίωξη μιας επιστημονικής καριέρας.

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγουν έρευνα υπό την καθοδήγηση ενός μέντορα, να εξοικειωθούν με τις τελευταίες ερευνητικές μεθόδους και τεχνικές, να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου και να καλλιεργήσουν δεξιότητες και ικανότητες συναφείς με διοικητικές ειδικότητες.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το θέμα της πρακτικής άσκησης μέσα από τη λίστα ερευνητικών έργων (projects), η οποία είναι αναρτημένη στην σχετική ιστοσελίδα (https://www.cyi.ac.cy/index.php/education/training-programs/summer-internships.html)  ή να προτείνουν δικό τους ερευνητικό θέμα (υπό προϋποθέσεις). Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται κάτω από το κάθε ερευνητικό έργο (project). 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης είναι διάρκειας περίπου 8 εβδομάδων, από 1η Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου ενώ ταυτόχρονα η διάρκεια μπορεί να είναι ευέλικτη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι είτε υφιστάμενοι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος), είτε πρόσφατοι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με υψηλό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, ενδιαφέρον για τους ερευνητικούς τομείς του Ινστιτούτου Κύπρου ή για τα διοικητικά θέματα των τμημάτων του Ινστιτούτου Κύπρου και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας και τις απαιτήσεις για τα συγκεκριμένα προγράμματα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα (https://www.cyi.ac.cy/index.php/education/training-programs/summer-internships.html) μας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ
Οι αιτήσεις πρέπει να υποβάλλονται μέσω της αντίστοιχης ιστοσελίδας (https://www.cyi.ac.cy/index.php/education/training-programs/summer-internships.html) μας μέχρι 30 Μαΐου και θα ξεκινήσουν να εξετάζονται άμεσα έως και την πλήρωση των θέσεων. Οι ενδιαφερόμενοι ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση το συντομότερο δυνατόν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα και την ηλεκτρονική αίτηση, απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.cyi.ac.cy/index.php/education/training-programs/summer-internships.html 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για απορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Κύπρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: office.school@cyi.ac.cy ή στο τηλέφωνο: +357 22208614.
 

  • Ινστιτούτο Κύπρου