Marketing Week
Ο ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!
Ο ΟΠΑΠ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ 13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!
Ένας από τους κορυφαίους αθλητές των μεγάλων αποστάσεων στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, ο Τσέχος Ολυμπιονίκης Εμίλ Ζάτοπεκ είχε πει ότι: «Αν θέλεις να κερδίσεις έναν αγώνα τρέξε 100μ. Αν θέλεις να ζήσεις μια σημαντική εμπειρία, τρέξε έναν μαραθώνιο».

Αυτή λοιπόν την μοναδική εμπειρία θα έχουν πάλι την ευκαιρία να ζήσουν χιλιάδες δρομείς στην Κύπρο, τρέχοντας το Σαββατοκυρίακο 13-14 Απριλίου στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Πρόκειται για την μαζικότερη εκδήλωση Μαραθωνίου στον τόπο μας και η οποία από το 2016 στηρίζεται από την ΟΠΑΠ Κύπρου. «Η αντοχή στο χρόνο καταδεικνύει από τη μια την βασική προϋπόθεση για την έκβαση της προσπάθειας σε ένα μαραθώνιο αγώνα και από την άλλη την έκβαση μιας παρουσίας, όπως αυτή που έχει η ΟΠΑΠ Κύπρου στον Μαραθώνιο Λεμεσού», είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου, Αλέξανδρος Ντάβος, μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, την Παρασκευή 5 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Ο κύριος Ντάβος επισήμανε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η εταιρία ΟΠΑΠ σε Κύπρο και Ελλάδα έχουν ταυτιστεί όσο κανένας άλλος με τον Μαραθώνιο. «Πέρα από το ότι αποτελεί κορυφαία διοργάνωση στις δύο χώρες» πρόσθεσε η ο κύριος Ντάβος, «η ιστορική προσέγγιση του Μαραθωνίου δρόμου ευνοεί την ανάδειξη δυνατών συμβολισμών που μας επιτρέπουν να νιώθουμε όμορφα για τη συμμετοχή μας. Ο Σπύρος Λούης το 1896,  ο Στέλιος Κυριακίδης, νικητής στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946 και ο Παναγιώτης Καραϊσκου – με την συγκινητική ιστορία του- είναι μερικοί αυθεντικοί εκφραστές όλων εκείνων των αξιών που ένας μαραθώνιος δρόμος αναδεικνύει».

Συγχαίροντας τους διοργανωτές αλλά και τις χιλιάδες των δρομέων που θα συμμετάσχουν στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ, ανέφερε ότι «οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες» και κάλεσε τις χιλιάδες των δρομέων να δημιουργήσουν και να πάρουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή τους.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, Σπύρος Σπύρου, παραθέτοντας τα στοιχεία της φετινής διοργάνωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ότι οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες. «Το γεγονός αυτό», είπε ο κύριος Σπύρου, «ερμηνεύει την αποδοχή που η διοργάνωση έχει τόσο στην Κύπρο όσο και διεθνώς». Ευχαρίστησε τέλος την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη στήριξη και τη συνεργασία της, βεβαιώνοντας ότι 
οι δρομείς όλων των αποστάσεων θα απολαύσουν τις διαδρομές οι οποίες συνδυάζουν την άθληση, την ψυχαγωγία και την ξενάγηση στις ομορφιές της Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου καλωσόρισε στην αίθουσα «ΟΠΑΠ Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη, τονίζοντας ότι οι αξίες του Ολυμπισμού εκφράζονται αυθεντικά από τον αγώνα του Μαραθωνίου δρόμου και ενισχύονται περαιτέρω με την ευρύτερη κοινωνική διάσταση που έχει δώσει στη διεξαγωγή του ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού. «Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο μαραθωνοδρόμος μας Στέλιος Κυριακίδης» επισήμανε ο κύριος Χρυσοστόμου, αναφερόμενος και στα ιστορικά εκθέματα που φυλάσσονται με σεβασμό στο Μουσείο της ΚΟΕ και τα οποία αφορούν στη δράση του Στέλιου Κυριακίδη. 
 
Με συνέπεια και σεβασμό ο ΑΝΤ1 ανέλαβε για πολλοστή φορά την ολοκληρωμένη προβολή της διοργάνωσης. Όπως βεβαίωσε η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1, Αντιγόνη Παπαφιλίππου, η προβολή του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού θα ανταποκρίνεται απόλυτα τόσο στο μέγεθος της εκδήλωσης όσο και στο μέγεθος της δημοσιογραφικής ευθύνης και εγκυρότητας του σταθμού.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου πέρα από τη στήριξη της στη διοργάνωση, θα δώσει έντονα την παρουσία της συνεργαζόμενη με το αγαπημένο πρόγραμμα του ΚΟΑ «Αθλητισμός για Όλους» που επίσης η εταιρία στηρίζει με συνέπεια. Με τα δικά της μηνύματα και αυτή η συμπόρευση αφού ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ευνοεί τον αθλητισμό για όλους!
 

  • ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού
  • ΟΠΑΠ Κύπρου