Marketing Week
Βραβείο ΕΥΡΗΚΑ στα 11α IN Business Grocery Retail Awards
Βραβείο ΕΥΡΗΚΑ στα 11α IN Business Grocery Retail Awards
Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ συμπληρώνει φέτος 65 έτη λειτουργίας από τη χρονιά που το πρώτο της πρωτοποριακό προϊόν (το θρυλικό υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ σε φακελίσκο) άλλαξε τα δεδομένα στην κυπριακή αγορά. Στην πορεία αυτών των δεκαετιών, πολλά ακόμη προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ λανσαρίστηκαν, αγαπήθηκαν και βραβεύθηκαν.

Το τελευταίο από αυτά; Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby που κατέκτησε Grocery Retail Award στα 11α IN Business Grocery Retail Awards, τα βραβεία που αποτελούν αναγνώριση ως προς τα Προϊόντα Ευρείας Κατανάλωσης (FMCGs). Το βραβείο παρέλαβε η Νίκη Παπαβασιλείου, Senior Brand Manager της ΕΥΡΗΚΑ LTD. Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη διάκριση που αποσπά η ΕΥΡΗΚΑ στην εντεκάχρονη ιστορία του θεσμού.

Το ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby, η ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών και μαλακτικών για βρεφικά ρούχα της ΕΥΡΗΚΑ, αριθμεί ήδη επτά χρόνια παρουσίας στην αγορά, με εξαιρετικές επιδόσεις. Με ρυθμό ανάπτυξης πωλήσεων που έχει ξεπεράσει τα διψήφια νούμερα, η σειρά ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby άγγιξε το 4ο τρίμηνο του 2023 το 48% μεριδίου σε όγκο πωλήσεων και το 40% σε αξία. 

Η σειρά ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby, με εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι, είναι σχεδιασμένη για τα βρεφικά ρούχα, αλλά είναι κατάλληλη και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα, τα προϊόντα της σειράς απομακρύνουν τους δύσκολους λεκέδες και εγγυώνται την απαλή φροντίδα των ρούχων. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε όλες τις Υπεραγορές.


 

  • ΕΥΡΗΚΑ Μασσαλίας Baby
  • Εύρηκα