Marketing Week
Με ισχυρά κοινωνικά μηνύματα ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού
Με ισχυρά κοινωνικά μηνύματα ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού
Διαγράφοντας οτιδήποτε αρνητικό, κυριολεκτικά και μεταφορικά το ίδρυμα Andrey & Julia Dashin, επέλεξε να μεταφέρει ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα, μέσα από τη διεξαγωγή του Dashin Foundation Youth Race, στο πλαίσιο του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Στην καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Λεμεσού, για τη διαδρομή του «Αγώνα Νεολαίας» που φέρει το όνομα του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin, η επικεφαλής του ιδρύματος, Ναταλία Ριάμπα εξήγησε ότι το φετινό μήνυμα αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του Ιδρύματος. 

Όπως ανέφερε η κα Ριάμπα συγκεκριμένα, «Στα μπλουζάκια που θα φορέσουν οι νεαροί αθλητές θα αναγράφονται  λέξεις όπως, "DIS-ABILITY", "IN-CAPABLE", "UN-ABLE", “IM-POSSIBLE” και "IN-EQUALITY", με διαγραμμένη την αρνητική τους πρόθεση. Αυτή η οπτική δήλωση, επιβεβαιώνει με ισχυρό τρόπο την πεποίθησή μας ότι οι όποιες προκλήσεις ανοίγουν το δρόμο για την αναγνώριση και ανάδειξη νέων ευκαιριών. Μέσα από κάθε φαινομενική αδυναμία,  κρύβεται η δυνατότητα. Μέσα από την ανισότητα μπορούμε να αναδείξουμε την ισότητα, και όσοι για κάποιους κρίθηκαν ως ανίκανοι, στην πραγματικότητα για τους υπόλοιπους είναι πολύ ικανοί». 

Προβάλλοντας τη θετική ουσία αυτών των λέξεων, το ίδρυμα Andrey & Julia Dashin υποστηρίζει μια οπτική που βλέπει πέραν από τους επιφανειακούς περιορισμούς, γιορτάζοντας τις δυνατότητες κάθε παιδιού, όταν εστιάζουμε στις δυνάμεις του.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης συνεχάρη τους διοργανωτές, γιατί εκτός από μία κορυφαία αθλητική διοργάνωση, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έχει μετατραπεί σε μία μεγάλη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας, με τη στήριξη που παρέχουν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού. 

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους Julia και Andrey Dαshin, οι οποίοι όπως είπε, «Είναι ένα ζευγάρι με όραμα και αγάπη για τη Λεμεσό και ευρύτερα την Κύπρο», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις γενναιόδωρες πρωτοβουλίες και δράσεις τους, οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν στο επίκεντρο τους τα παιδιά. 

Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, Σπύρος Σπύρου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη διεύρυνση της απήχησης της διαδρομής «Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race», με τον διπλασιασμό των συμμετοχών, αφού φέτος αναμένεται να τρέξουν 1000 νεαροί δρομείς. 

Όπως ανέφερε ο κ. Σπύρου, «τα παιδιά που θα έχουν συμμετοχή, θα γνωρίζουν πως να αγωνίζονται δίκαια αύριο ως ενήλικες, επιλέγοντας έναν τρόπο ζωής πιο θετικό, καθώς αθλητισμός σημαίνει φροντίζω την φυσική και πνευματική μου υγεία», υπενθυμίζοντας ότι οι συμμετοχές για τη συγκεκριμένη διαδρομή είναι εντελώς δωρεάν για τα παιδιά, χάρη στη συμβολή του  Andrey & Julia Dashin’s Foundation. 

To ίδρυμα, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια από την ίδρυση του με σημαντική και πολυσχιδή προσφορά στην κυπριακή κοινωνία, μέσα από την ανάληψη δράσεων με ουσιαστικό κοινωνικό αποτύπωμα. 

H συνεργασία του Ιδρύματος με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται αδιάληπτα μέχρι και σήμερα.

Όλα τα παιδιά  που θα αγωνιστούν στην Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race, θα λάβουν μία τσάντα του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου με τον αριθμό, τη φανέλα και φυσικά το μετάλλιο για το αξιέπαινο της συμμετοχής τους.

Ο Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο της διήμερης διοργάνωσης του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου 2024.

  • Andrey & Julia Dashin’s Foundation
  • ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού