Marketing Week
9η διαδικτυακή τελετή των Βραβείων Επιχειρηματικού Σχολείου της Χρονιάς 2024
9η διαδικτυακή τελετή των Βραβείων Επιχειρηματικού Σχολείου της Χρονιάς 2024
Αγαπητοί καθηγητές και καθηγήτριες. Με χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή της 9ης διαδικτυακής τελετής των Βραβείων Επιχειρηματικού Σχολείου της Χρονιάς 2024.

Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, τεχνικές σχολές, ειδικά σχολεία και σχολεία προπαρασκευαστικής μαθητείας που υποστηρίζουν την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, με την υποστήριξη της INTEL.

Τα Βραβεία Επιχειρηματικού σχολείου της χρονιάς δεν είναι ένας Ευρωπαϊκός διαγωνισμός, είναι ένα γεγονός, μια γιορτή αφού  δεν θα έχουμε έναν Ευρωπαίο νικητή αλλά μια εθνική αναγνώριση.

Φέτος η ανακοίνωση θα γίνει διαδικτυακά και σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιήσετε το οπτικό υλικό των Βραβείων Επιχειρηματικού σχολείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα σας για να γιορτάσετε το επιχειρηματικό σας σχολείο.

Διαδικασία Υποψηφιοτήτων:
Κάθε οργανισμός JA θα ψηφίσει 1 σχολείο απο κάθε χώρα, μετά από διαδικασία δήλωσης υποψηφιοτήτων και αξιολόγηση από κριτική επιτροπή.

Κάθε σχολείο μπορεί να δηλώσει την υποψηφιότητα του (να αυτοπροταθεί) ή να προταθεί από κάποιο άτομο, φορέα ή άλλο σχολείο.

10 Μαΐου 2024 -  Τελική Ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας

Δηλώστε την υποψηφιότητα σας εδώ: https://forms.gle/VfjAjmkTVB8V3TFU9

17 Ιουνίου 2024 - Ηλεκτρονική ανακοίνωση των υποψηφίων στην ιστοσελίδα Gen-E 2024 και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βραβείο: Το υποψήφιο σχολείο σε κάθε χώρα θα ονομαστεί "Το Επιχειρηματικό Σχολείο της Χρονιάς", θα αναγνωριστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Junior Achievement Κύπρου και Junior Achievement Ευρώπης και θα λάβει δωροκουπόνι αξίας €200 για τεχνολογικό εξοπλισμό.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για τη διαδικασία υποψηφιότητας ή άλλες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .