Marketing Week
Νέα σειρά προϊόντων AROXOL Pure & Strong
100% προστασία από τα κουνούπια με 0% αλλεργιογόνα και 0% άρωμα
Νέα σειρά προϊόντων AROXOL Pure & Strong

Το AROXOL, εδώ και πολλά χρόνια, είναι μία μάρκα συνώνυμη με την καταπολέμηση των εντόμων. Μελετώντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και επενδύοντας συνεχώς στην έρευνα και τεχνολογία, το AROXOL, νούμερο 1 brand στην κατηγορία του προσφέρει προϊόντα που προστατεύουν από τα κουνούπια, ενώ είναι παράλληλα φιλικά για τον άνθρωπο.

Σήμερα, το AROXOL παρουσιάζει δύο νέα καινοτόμα προϊόντα κατά των κουνουπιών και των κουνουπιών τίγρης: το AROXOL Pure & Strong Υγρό και το AROXOL Pure & Strong Πλακίδια. Τα νέα προϊόντα είναι τα μοναδικά στην αγορά με 0% αλλεργιογόνα και 0% άρωμα στη σύνθεσή τους. 

Το AROXOL Pure & Strong Υγρό είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους. Ένα φιαλίδιο 25 ml είναι αρκετό για ένα τυπικό δωμάτιο, και η δράση του διαρκεί για 30 νύχτες. Οι ατμοί που απελευθερώνονται όταν θερμαίνεται το φυτίλι του AROXOL Pure & Strong Υγρό εξουδετερώνουν και ναρκώνουν τα έντομα, ακόμα και με αναμμένα φώτα.

Το AROXOL Pure & Strong Πλακίδια χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους, σε όλη τη διάρκεια του έτους και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα τυπικό δωμάτιο, και η δράση του διαρκεί έως 8 ώρες. Σημειώνεται ότι τα πλακίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με τη συσκευή του Aroxol Pure & Strong Υγρό, όσο και με τη λευκή συσκευή της κανονικής σειράς Aroxol, τοποθετώντας ένα πλακίδιο στο επάνω μέρος της συσκευής αφού έχει αφαιρεθεί το φιαλίδιο.

Μάθετε περισσότερα για το AROXOL Pure & Strong Υγρό και το AROXOL Pure & Strong Πλακίδια εδώ και εδώ.