Marketing Week
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το Α’ τρίμηνο του 2024
Το Ταμείο εναλλακτικών επενδύσεων της Consulco ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προβλέψεις, προς όφελος των επενδυτών
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το Α’ τρίμηνο του 2024

Δυναμική, για ακόμα ένα τρίμηνο ήταν η πορεία του London Credit Fund, του Ταμείου εναλλακτικών επενδύσεων του Ομίλου Consulco. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών του 2024, και τα δύο επενδυτικά τμήματα του Fund υπερέβησαν τους ετήσιους στόχους απόδοσης, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη διαχρονική δέσμευση της Consulco να προσφέρει υψηλές αποδόσεις στους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, την περίοδο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2024, τα Επενδυτικά Τμήματα Α και Β του London Credit Fund κατέγραψαν αξιοσημείωτες αποδόσεις, ως ακολούθως:

Το London Credit Fund προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες με ελάχιστο ποσό προς επένδυση τις €125.000 ανά επενδυτικό τμήμα και δυνατότητα ρευστοποίησης μετά τους 12 μήνες. Οι επενδυτές επωφελούνται από μηνιαίες επιλογές εξαγοράς με περίοδο προειδοποίησης έξι μηνών, παράλληλα με τα μερίσματα που προσφέρονται ανά τρίμηνο. 

Στο πελατολόγιο του London Credit Fund περιλαμβάνονται θεσμικοί επενδυτές και πρόσωπα υψηλής εισοδηματικής στάθμης, καθώς και συνταξιοδοτικά ταμεία, ταμεία προνοίας, τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Consulco, κ. Μάριος Χατζηρούσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις θετικές αποδόσεις που κατέγραψε για άλλη μια φορά το London Credit Fund. «Το London Credit Fund παρέχει συνεχώς σταθερό εισόδημα σε ένα μεγάλο φάσμα επενδυτών», τόνισε ο κ. Χατζηρούσσος. 

Η Consulco παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της για διεύρυνση των ευκαιριών και συνεχή ανάπτυξη, προς όφελος των επενδυτών και όλων των άλλων ενδιαφερόμενων μερών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Consulco και τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Consulco.com.

Disclaimer:
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν σύσταση ή παρότρυνση για να προχωρήσετε σε οποιουδήποτε είδους επένδυση ή επενδυτική απόφαση. Συνιστάται στους αναγνώστες να διεξάγουν τη δική τους έρευνα και να συμβουλευθούν έναν προσοντούχο χρηματοοικονομικό σύμβουλο προτού λάβουν οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις με βάση το περιεχόμενο που παρέχεται στο παρόν. Ενώ η Consulco καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διασφαλίσει την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται, δεν μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία τους και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν σφάλματα, παραλείψεις ή απώλειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση τους. Οι επενδύσεις που αναφέρονται στο παρόν ενέχουν εγγενείς κινδύνους. Οι προηγούμενες επιδόσεις δεν είναι ενδεικτικές μελλοντικών αποτελεσμάτων και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι μια επενδυτική ευκαιρία που συζητείται θα είναι επιτυχής, ούτε ότι εγκρίνεται ούτε ότι προωθείται.

CONSULCO
Η Consulco είναι ένας εξειδικευμένος διαχειριστής επενδύσεων που δομεί και διαχειρίζεται επενδύσεις σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικές μετοχές στο Λονδίνο, τη Βρετανία και την Ευρώπη ως μέρος του Ομίλου Consulco, που ιδρύθηκε πριν από 30 χρόνια. Ο Όμιλος διατηρεί γραφεία στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και την Κύπρο, με περισσότερους από 100 επαγγελματίες να διαρθρώνουν και να διαχειρίζονται επενδύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη προς όφελος επενδυτών υψηλής εισοδηματικής τάξης και θεσμικών επενδυτών.