Marketing Week
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Απολαύστε την απόλυτη περιπέτεια camping με κορυφαίο εξοπλισμό από το DECATHLON!
Η περίοδος του camping επέστρεψε και το κατάστημα DECATHLON είναι έτοιμο να σας προετοιμάσει για μια αξέχαστη απόδραση στη φύση. Επισκεφθείτε το DECATHLON στο Metropolis Mall το Σάββατο 18 Μαΐου, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 και δοκιμάστε τις δυνατότητές σας σε ένα μοναδικό camp-fu challenge.

Οι λάτρεις του αθλητισμού και της περιπέτειας θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία σε ένα συναρπαστικό happening, όπου ο πιο γρήγορος που θα στήσει μια σκηνή camping θα μπει σε κλήρωση για να κερδίσει το μεγάλο δώρο του DECATHLON. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης ένα εκπτωτικό κουπόνι για να κάνουν τις αγορές τους!

Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε την τεράστια συλλογή σε είδη camping και να κερδίσετε όλο τον εξοπλισμό που θα κάνει πιο άνετη και ασφαλή τη διαμονή σας στη φύση. 

Σχετικά με το DECATHLON:
Από το 1976, το DECATHLON σχεδιάζει και κατασκευάζει αθλητικό εξοπλισμό υψηλής απόδοσης για πάνω από 50 αθλήματα, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Η εταιρία μετρά σήμερα, περισσότερα από 1700 καταστήματα λιανικής πώλησης, σε 50 χώρες.

Στόχος της εταιρίας, μέσα από μια βιώσιμη στρατηγική, είναι να καταφέρουν να βρίσκονται κοντά σε όλους, σε όλο τον κόσμο. 

Το DECATHLON δεν είναι απλώς μια εταιρία μεταπώλησης προϊόντων. Διαθέτουν δικές τους εταιρικές μάρκες, εστιαζόμενοι στη γνώση και την εμπειρία τους, για να δημιουργούν τα δικά τους προϊόντα, στα δικά τους στούντιο και εργαστήρια. 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάνω από 20 εταιρικές μάρκες DECATHLON, η καθεμία αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο άθλημα ή σε μια μέθοδο πρακτικής άσκησης. 

Επίσης η εταιρία, επενδύει κονδύλια στην έρευνα και την ανάπτυξη, θέλοντας μέσα από διάφορους τρόπους, να μειώσει τo αυξημένο κόστος συμμετοχής στον αθλητισμό και την άσκηση, κάνοντάς τα πιο προσιτά στον καθένα.  

Βρείτε το DECATHLON στο Metropolis Mall, Λεωφόρος Ευρωπαϊκής Ένωσης 5, 6043, Λάρνακα.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Σάββατο 10:00-20:00 και Κυριακή 11:00-19:30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DECATHLON, ακολουθήστε το @decathloncyprus στο Instagram και το @decathloncy στο Facebook.