Marketing Week
Η Pedalion Yachting ενώνει δυνάμεις με την ιταλική Apreamare και φέρνει αέρα Ιταλικής Ριβιέρας στην Κύπρο
Η Pedalion Yachting ενώνει δυνάμεις με την ιταλική Apreamare και φέρνει αέρα Ιταλικής Ριβιέρας στην Κύπρο
Η Pedalion Yachting, κορυφαία εταιρεία στον χώρο των πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Κύπρο, συνεχίζει τις στρατηγικές της συνεργασίες, ανακοινώνοντας την αποκλειστική εκπροσώπηση των μοντέλων σκαφών του κλασσικού Ιταλικού ναυπηγείου, Apreamare.

Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, η Pedalion Yachting, θα προσφέρει στους λάτρεις της θαλάσσιας πολυτέλειας στην Κύπρο μια ιδιαίτερη γκάμα σκαφών που χαρακτηρίζεται για τον ασύγκριτο συνδυασμό ιταλικής τεχνοτροπίας, τεχνολογίας και κομψού σχεδιασμού.

Τα περίκομψα σκάφη της Apreamare αποτελούν την κορυφή της προσαρμοσμένης πολυτέλειας, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τη μοναδική ευκαιρία να διαμορφώσουν την εμπειρία τους στη θάλασσα όπως αυτοί τη θέλουν. Ακολουθώντας τις μεσογειακές παραδόσεις και ενσωματώνοντας τη σύγχρονη κομψότητα, η φιλοσοφία «walkaround» της Apreamare αφαιρεί τα σκαλοπάτια από το κατάστρωμα για μια απρόσκοπτη εμπειρία εν πλω. Η πολύ-βραβευμένη σειρά σκαφών Gozzo, σχεδιασμένη από τον Marco Casali και τον ναυπηγό Umberto Tagliavini, εξασφαλίζει ανώτερη απόδοση, σταθερότητα και δυνατότητα κράτησης στη θάλασσα, όλα συνδυασμένα με την άνεση και την ταχύτητα της «Made in Italy» ποιότητας.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που παρουσιάζουμε την ξεχωριστή γραμμή της Apreamare στις κυπριακές ακτές», δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Παπαλουκάς, ιδρυτής της Pedalion Yachting. «Αυτή η συνεργασία συμβαδίζει με τη δέσμευσή μας για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον χώρο των πολυτελών σκαφών αναψυχής, προσαρμοσμένων στις ατομικές επιθυμίες των πελατών μας, καθώς και με τη συνολική μας αποστολή να αναζωογονήσουμε τη ναυτική παράδοση του νησιού. Η Apreamare δεν αντιπροσωπεύει απλώς ένα σκάφος· είναι ένα ταξίδι στην καρδιά της μεσογειακής ναυτικής κομψότητας.»

Ο Giovanni Aprea, Διευθυντής πωλήσεων της Apreamare, δήλωσε: «Η Apreamare επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της επιλέγοντας προσεκτικά διανομείς που συμβαδίζουν με τις αξίες του brand και που πάνω από όλα, είναι ικανοί να κατανοήσουν τη φιλοσοφία του προϊόντος μας. Στη Pedalion Yachting, βρήκαμε παθιασμένους και ικανούς επαγγελματίες του κλάδου σκαφών αναψυχής που είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις ανάγκες των πελατών τους, και επομένως ικανοί να προσφέρουν ένα φάσμα συναφών υπηρεσιών για την πλήρη εξυπηρέτηση τους. Και αναγνωρίζουμε έντονα τους εαυτούς μας σε αυτή τη φιλοσοφία...!»

Η Pedalion Yachting, από την ίδρυσή της το 2021, έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος πάροχος πολυτελών σκαφών αναψυχής στο νησί, λειτουργώντας από την υψηλού κύρους μαρίνα στην Αγία Νάπα. Έχοντας βραβευθεί από τα New York Luxury Lifestyle Awards ως η «Καλύτερη Εταιρεία Διαχείρισης Σκαφών Αναψυχής της Κύπρου» για το έτος 2023, η Pedalion Yachting συνεχίζει ακάθεκτη να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της πολυτέλειας στη θάλασσα.

Με τις ακτές της Κύπρου συχνά γεμάτες από τουρίστες, η Pedalion Yachting προσφέρει μια ιδιαίτερη πρόταση προς τους λάτρεις των σκαφών αναψυχής για να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του νησιού χωρίς την έλλειψη ιδιωτικότητας και με τον δικό τους ρυθμό. Η γκάμα των γιοτ Apreamare, μαζί με άλλα υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκά brands σκαφών αναψυχής που διατίθενται μέσω της Pedalion Yachting, εξυπηρετούνται ποικίλες προτιμήσεις και προϋπολογισμοί.

Η Pedalion Yachting είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει έναν ασυναγώνιστο τρόπο ζωής εν πλω περιλαμβάνοντας από τη γενική διαχείριση σκαφών, συμπεριλαμβανομένης της επισκευής και συντήρησης, μέχρι υπηρεσίες ναύλωσης. Το εύρος υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την πολυτέλεια του ιδιωτικού σκάφους, καθώς και σε ευκαιρίες αύξησης εισοδημάτων για τους πελάτες της, μέσω ναυλώσεων ιδιωτικών σκαφών αναψυχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, για να προγραμματίσετε μία επίσκεψη, ή για να εξετάσετε τις δυνατότητες αγοράς σκάφους αναψυχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.pedalionyachting.com ή επικοινωνήστε  απευθείας με την ομάδα μας στο τηλέφωνο +357 7000 3307.