Η Ice Cream Week επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά, παρουσιάζοντας ένα μενού που αποθεώνει τη δημιουργικότητα, αναδεικνύει την ποιότητα και δίνει αξία στη λεπτομέρεια.
Με 24 προσεκτικά επιλεγμένες γεύσεις, το φετινό μενού διασχίζει υφές και αρωματικούς συνδυασμούς. Από το πλούσιο και μεστό Dubai Chocolate, έως το Pastelaki sesame, με νότες καβουρδισμένου σουσαμιού και μελιού, και από το φίνο Ashta με μαριναρισμένα βερίκοκα έως το αναζωογονητικό Yellow Lemonade και το δροσερό Kefir με φρούτα του δάσους, κάθε επιλογή φέρει τη σφραγίδα φαντασίας και τεχνικής ακρίβειας της ομάδας του Executive Pastry Chef του Four Seasons, Δημήτρη Χατζηγιάννη.
Οι λάτρεις του gelato μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σύνθεση μέσα από το Ultimate Gelato Experience, επιλέγοντας τέσσερα μοναδικά mix-ins για ένα παγωτό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας! Εναλλακτικά οι δύο εντυπωσιακές παγωτοδημιουργίες του μενού, το American Cookie με gelato Profiterole και το Tartufo Chocolate, σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν.
Από την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Ice Cream cocktails… Strawberry Margarita, Raspberry Daiquiri, Mandarin Spritz. Δροσερά, ανάλαφρα, με ισορροπημένη ένταση, ιδανικά για τα όμορφα ηλιοβασιλέματα του Ιουνίου!
Info: ICE CREAM WEEK 2025 - Colors Café | Four Seasons Hotel Limassol | 21–29 Ιουνίου | @colorscafelimassol