Economy
Ανδρέας Ανδρέου: Γιατί να γίνεις επιχειρηματίας και γιατί είσαι Ανορθωσιάτης
Ανδρέας Ανδρέου: Γιατί να γίνεις επιχειρηματίας και γιατί είσαι Ανορθωσιάτης
«Ο Επιχειρηματίας γεννιέται». Με αυτή την φράση ο Ανδρέας Ανδρέου, CEO της SABBIANCO Properties, οριοθετεί το στίγμα του επιχειρείν, σε όποιον οραματίζεται μια πορεία στις επιχειρήσεις.

Μιλώντας στο Podcast της Boussias Cyprus και τον Επικεφαλής του Μάρκετινγκ, Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο κ. Ανδρέου, σε μια κατάθεση ψυχής, υποστήριξε ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να είσαι επιχειρηματίας, οικογενειάρχης και να είσαι στον αθλητισμό.

Μιλώντας για το πως βιώνει τα θέλω της οικογένειάς του, παραδέχεται ότι δεν τον βλέπει όσο θα έπρεπε.

«Όλα στη ζωή είναι ρυθμοί. Το ξέρουν τα παιδιά μου ότι δουλεύω πολύ. Ακόμη και Σαββατοκύριακο μπορεί να μιλάμε διαδικτυακά αν είμαι εξωτερικό. Όποτε φυσικά μπορώ να είμαι με την οικογένεια προσπαθώ να είμαι ποιοτικός», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος στην γυναίκα του είπε: «Η γυναίκα μου κρατάει το σπίτι. Την ευχαριστώ».

Η εταιρεία του ενηλικιώνεται τον Νοέμβριο και ο κ. Ανδρέου προχώρησε σε μια αποτίμηση των όσων έζησε, αποκαλύπτοντας γιατί ονομάστηκε Sabbianco. Όπως είπε, η εταιρεία ήταν πάντα είναι προετοιμασμένη για τα δύσκολα. Νιώθει υπερηφάνεια για το γεγονός ότι όλοι οι υπάλληλοι του, που τους χαρακτηρίζει ως «φίλους», ξέρουν να διαχειριστούν την κάθε δυσκολία.

Με λίγη δόση χιούμορ κάνει λόγο για  «Κουμμουνιστική Δημοκρατία», που ξέρουν οι υπάλληλοι μέχρι που να το τραβήξουν, αλλά και αυτός ξέρει μέχρι να κάνει κάτι ανάλογο. Ο CEO της Sabbianco παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθη, αλλά προχωρεί με το ρητό: «Ποτέ δεν χάνω. Κερδίζω ή μαθαίνω». Παράλληλα, αναφέρεται στον τρόπο που προχωράει η εταιρεία μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, ενώ τονίζει ότι πλέον η εταιρεία έχει διεισδύσει και στον τομέα των ανακαινίσεων. 

Σε ότι αφορά την τρίτη μεγάλη του αγάπη, την Ανόρθωση, δηλώνει ότι ξέρει να ξεχωρίζει τα συναισθήματα ανάμεσα στην ομάδα και την εταιρεία, προσθέτοντας ότι του αρέσει να προσφέρει σε ένα προσφυγικό σωματείο. 

Δείτε το Podcast

  • Αντρέας Αντρέου
  • CEO της SABBIANCO Properties
  • Podcast
  • Boussias Cyprus