Economy
Νέαρχος Πετρίδης: Η αξία της εναλλακτικής χρηματοδότησης στην Ellinas Finance
Νέαρχος Πετρίδης: Η αξία της εναλλακτικής χρηματοδότησης στην Ellinas Finance
Στο podcast της Boussias Cyprus καλεσμένος ήταν ο CEO της Ellinas Finance, Νέαρχος Πετρίδης.

Μιλώντας με τον επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Boussias Cyprus, Σωτήρη Παπαδόπουλο, ο κ. Πετρίδης αναφέρθηκε στο ορόσημο των 30 ετών πορείας της εταιρείας, τις προκλήσεις αλλά και τις επιτυχίες που οδήγησαν την Ellinas Finance στη σημερινή δυναμική πορεία.
Αναφέρθηκε, επίσης, στην επταετή πορεία του στην εταιρεία, μια απαιτητική πορεία που μέσω των εμπειριών και των καταστάσεων, αλλάξαν αρκετά τον ίδιο, τον τρόπο που σκέφτεται, ενεργεί και αποφασίζει όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στη προσωπική του ζωή.
Στη συνεχεία, απαντώντας στο ερώτημα γιατί κάποιος να χτυπήσει τη πόρτα της Ellinas Finance αν χρειάζεται να δανειστεί, είπε ότι «προσπαθήσαμε αυτά τα χρόνια να αλλάξουμε και να σπάσουμε το ‘’status’’ ότι δάνειο σημαίνει τράπεζα και να συστήσουμε την εναλλακτική χρηματοδότηση και του δανεισμού στη Κύπρο μέσω ενός χρηματοπιστωτικού οργανισμού όπως είναι η Ellinas Finance». 
Μας εξήγησε τι είναι εναλλακτική χρηματοδότηση με φόντο τις διαφορετικές και πιο απλές διαδικασίες που προσφέρει σε σχέση με μια τράπεζα που διευκολύνουν τους υποψήφιους πελάτες.
Ακολούθως παρουσίασε το νέο B2B προϊόν της Ellinas Finance το ‘’Tech Enabled Smart Factoring’’. 
Ένα καινοτόμο προϊόν που σηματοδοτεί τη μετάβαση της εταιρείας στη ψηφιακή τεχνολογία, προσφέροντας μέσω αυτού χρηματοδότηση σε μια επιχείρηση για τις καθημερινές ανάγκες έναντι των πωλήσεων της μέσω του διαδικτύου.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο όραμα για ψηφιακή μετάβαση και την επένδυση στις νέες τεχνολογίες. 
«Αυτή η προσπάθεια έχει ξεκινήσει από το 2020. Στόχος να προσφέρει η Ellinas Finance μια πιο ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία στους πελάτες της μέσω διαδικτύου χωρίς όμως βέβαιά να διακόψει την δια ζώσης επικοινωνίας μαζί τους καθώς η ανθρώπινη επικοινωνία πάντα χρειάζεται».

Δείτε το Podcast:

  • Podcast
  • Boussias Cyprus
  • Νέαρχος Πετρίδης
  • CEO
  • Ellinas Finance