Economy
Σύντομα η διάθεση εισιτηρίων για τα πλοία από Κύπρο προς Πειραιά
Πότε θα αρχίσουν τα δρομολόγια από τα λιμάνια Λεμεσού και Λάρνακας
Σύντομα η διάθεση εισιτηρίων για τα πλοία από Κύπρο προς Πειραιά
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν τα δρομολόγια από Λάρνακα και Λεμεσό προς Πειραιά

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σύντομα θα ακολουθήσει διάσκεψη τύπου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας για το καλοκαίρι 2023, στην οποία δοθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η εταιρεία, στη διάρκεια των 22 συνολικά δρομολογίων που έγιναν πέρσι από τη Λεμεσό, ταξίδεψαν 7500 επιβάτες και μεταφέρθηκαν 2500 οχήματα.

Φέτος, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα ανοίξουν δρομολόγια και από το Λιμάνι της Λάρνακας. 

Εισητήρια και wifi
Όπως πληροφούμαστε, αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποίηθεί, θα αρχίσει και η διάθεση των εισιτηρίων ηλεκτρονικά, μέσω πλατφόρμας. Ενώ σχετικά με τα παράπονα ταξιδιωτών για παροχή ίντερνετ στο πλοίο, γίνονται προσπάθειες ώστε να εγκατασταθεί.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Λάρνακας με Πειραιά
Συνολικά αναμένεται να γίνουν 8 ακτοπλοϊκά ταξίδια από και προς το Λιμάνι της Λάρνακας, τον Αύγουστο και Σεπτέμβρη του 2023 και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάσκεψη τύπου. Καινούριος συνεργάτης για την έκδοση εισιτήριων θα είναι η Orthodoxou Aviation μαζί με την BBT Air.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Λεμεσού με Πειραιά
Τα δρομολόγια από Λεμεσό προς Πειραιά υπολογίζεται να αρχίσουν για την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου με το οχηματαγωγό πλοίο «Daleela». Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμές των εισιτηρίων, είτε για Λάρνακα, είτε για Λεμεσό, δεν θα διαφέρουν ιδιαίτερα.

  • ακτοπλοϊκή σύνδεση
  • λεμεσός-πειραιάς
  • λάρνακα-πειραιάς
  • εισητήρια