Economy
Πόσο κοστίζει το εισιτήριο μετ’επιστροφής από τα λιμάνια της Κύπρου προς Πειραιά
31 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο από τη Λεμεσό
Πόσο κοστίζει το εισιτήριο μετ’επιστροφής από τα λιμάνια της Κύπρου προς Πειραιά
Στις 31 Μαϊου ήμερα Τετάρτη, θα σαλπάρει το πλοίο Daleela από το λιμάνι της Λεμεσού προς το λιμάνι του Πειραιά, με το ταξίδι να έχει διάρκεια 31 συνολικά ώρες.

Η εταιρεία Scandro Holding LTD που ιδρύθηκε το 2022 με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση της θαλάσσιας σύνδεσης μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας, ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της όλα τα δρομολόγια που θα γίνουν την καλοκαιρινή περίοδο 2023, ενημερώνοντας μάλιστα πως εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες για τη διαδικασία κράτησης.

Συνολικά αναμένεται να υπάρξουν 14 δρομολόγια από το λιμάνι της Λεμεσού και 8 από το λιμάνι της Λάρνακας.

Από €76 το εισητήριο μετ’επιστροφής από Λεμεσό προς Πειραιά

Το πιο φθηνό εισητήριο είναι αυτό με την αεροπορική καρέκλα, δηλαδή που δεν διαθέτει καμπίνα και ανέρχεται στα €75.98 με επιστροφή. Για εισιτήρια σε μονόκλινη καμπίνα 1st Class η τιμή με επιστροφή από Λεμεσό είναι στα €145,98 ενώ για μονόκλινη καμπίνα 2nd Class ανέρχεται στα €95.98.

Η μεταφορά οχήματος από τη Λεμεσό θα κοστίσει με επιστροφή €223.10.

Η μεταφορά μοτοσικλέτας από τη Λεμεσό κοστίζει με επιστροφή €141.80.

Από €69 το εισητήριο μετ’επιστροφής από Λάρνακα προς Πειραιά

Σε ότι αφορά τα δρομολόγια από Λάρνακα προς Πειραιά, το εισητήριο με αεροπορική καρέκλα ανέρχεται στα €69 με επιστροφή, σε μονόκλινη καμπίνα 1st class με επιστροφή είναι στα €138.6 και σε μονόκλινη καμπίνα 2st class στα €88.6.

Αξίζει να αναφερθεί πως αύριο Δευτέρα 10/4 αναμένεται να ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια καθώς και το πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για αγορά εισιτηρίων. 

  • ακτοπλοϊκή σύνδεση
  • Κύπρος
  • Πειραιάς
  • λεμεσός-πειραιάς
  • λάρνακα-πειραιάς
  • δρομολόγια
  • κόστος