Build
Το πιο μικρό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με ενοίκιο 1.200 δολάρια!
Οι χρήστες του Instagram οι οποίοι είδαν το βίντεο της παρουσίασης του συγκεκριμένου χώρου στο Μανχάταν, αντέδρασαν με οργή
Το πιο μικρό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με ενοίκιο 1.200 δολάρια!
Οργή έχει προκαλέσει ένα -υποτιθέμενο- διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη το οποίο ενοικιάζεται έναντι 1.200 δολάρια το μήνα. Οι χρήστες του Instagram οι οποίοι είδαν το σχετικό βίντεο της παρουσίασης του συγκεκριμένου χώρου στο Μανχάταν, εξέφρασαν την οργή τους.

«Θα έπρεπε να είναι παράνομη» η ενοικίαση τέτοιων χώρων έγραψε κάποιος. Είναι χαρακτηριστικό το ότι δεν περιλαμβάνει κουζίνα ή μπάνιο. Ο μεσίτης, μόλις ανοίγει την πόρτα του υποτιθέμενου διαμερίσματος στον τρίτο όροφο, αποκαλύπτει ένα μικρό, άδειο δωμάτιο με μια ντουλάπα.

Υπάρχει ένα μοναδικό παράθυρο που βλέπει στην έξοδο κινδύνου και σε άλλα κτίρια. «Ναι, αυτό είναι όλο το πράγμα – δεν μπορείτε να το φανταστείτε». Ο μεσίτης συνεχίζει: «Τώρα μάλλον αναρωτιέστε πού είναι το μπάνιο. Πρέπει να βγείτε έξω από το διαμέρισμα και να μπείτε σε έναν κοινόχρηστο χώρο».

Στη συνέχεια περπατάει σε έναν διάδρομο και περνάει από ένα άλλο διαμέρισμα πριν αποκαλύψει το κοινόχρηστο μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο με τα βασικά: νιπτήρα, τουαλέτα και ντους.

«Θα ζούσατε εδώ;» ρωτά ο μεσίτης στη λεζάντα, δείχνοντας πως όταν ανοίγει τα χέρια του, αγγίζει τους δύο τοίχους του μικροσκοπικού χώρου. Θα πρέπει να είναι το μικρότερο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, σχολίασε.

  • Μανχάταν
  • Νέα Υόρκη